Serios?
Sunt la tara acum si credeam ca exagereaza bunica-mea cand mi-a spus ca ninge in satul vecin.
Nu stiu daca am mai prins o ninsoare pe la jumatatea lui aprilie pana acum.
Maxim pana in martie, dar aprilie, niciodata, nu-mi amintesc.
Ahhhh...
Stiu...
Vine sfarsitul lumii...
Pfuu.
Orice copil normal s`ar bucura de aceasta ninsoare si ar face un om de zapada.Ce este in neregula cu tine? ciudat.
Ahh scuzele mele atunci, este o intrebare copilareasca care m`a indus in eroare
Imposibil atunci sa nu fi auzit despre incalzirea globala in care ne aflam si razboiul meteorologic in care Romania este folosita pe post de poligon de catre rusi . Asta iti explica perfect pe scurt motivul pentru care este vremea asa cum este si te face sa te minunezi de aceasta ninsoare "ca in povesti" hehe.
Si la noi in Germania ninge, in localitatea unde stau (nu in toata Germania ninge, in alte zone este chiar primavara cu adevarat)... acum 2 zile chiar a nins zdravan, chiar daca pana seara s-a topit. Desi "ploaia care ar fi trebuit sa fie saptamana asta se transforma in fulgi de nea. Am vazut si stiri online pe un site din Cehia, nici reporterului nu-i venea a crede ca la jumatatea lui Aprilie aveau o portie zdravana de zapada. Dupa cum se vede, vremea este in totala schimbare si asta este stiuta de cativa ani buni.
Nu e deloc normală. Mi se pare la fel de frig ca în unele zile de iarnă. La mine plouă.
Poate ca speram sa mai primesc cadouri? Glumesc.
Ninsese fain in perioada aia si cum eram pusa pe ascultat colinde am zis sa-l mai sarbatoresc
Da, s-a mai intamplat si in alti ani. Imi aduc aminte acum vreo 10 ani, cand a nins in Mai si a acteva zile din cauza frigului s-a format polei, venisem in tara in pantofi si plover si a trebuit sa ma imbrac de pe la surori, cu haine de iarna.
La mine-i soare, cald si-s in jur de 26-27 de grade Celsius.
Effy35 întreabă: