| AlexandraAlelovesU a întrebat:

Voi aţi observat că pe siteul acesta este invadat de rockeri? Mai ales la categoria de muzică. Nam nimic cu ei, majoritatea sunt foarte deştepţi, civilizaţi şi inteligenţi da uneori se bagă în chestii foarte seriose cu glumele lor enervante.Imi plac rockerii, se îmbracă mişto, sunt foarte "cool", dar uneori exagerează cu bătaia de joc. De ce faceţi asta?

Răspuns Câştigător
| KristalPop a răspuns:

De plăcere, de chef.

10 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

De ce crezi ca toate persoanele care asculta acelasi curent muzical au si acelasi curent comportamental? Pot spune ca exista col cum zici tu si la rock-eri si la rap-eri si cu glumele enervante la fel. Exceptie manelistii...no coment.

| eliaclodia a răspuns:

E un comportament prin care isi triaza prietenii, ca urmaresc asta sau nu. Tu alegi.Asa cred.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu știu ce să spun în apărarea mea.Aduceți-mi un avocat, acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am exagerat niciodata. Cand am fost atacat, m-am aparat, si cu asta basta. Nu am injurat pe nimeni pana acum, pe acest site. Problema nu suntem noi, rockerii, ci manelistii astia. Numai scapam de ei. Se mai si dau mari cu muzica lor de rahat.

| fadnox a răspuns:

ăh, oricine exagerează, indiferent dacă te îmbraci cool sau nu

| FearOfTheDark a răspuns:

In sfarsit vad si eu o intrebare legata de rockeri si de comportamentul lor necuviincios.

| MaskOfSanity a răspuns:

Mamă, ce avatar de piţipoancă ai.
Sunt surprinsă că ai observat că sunt mulţi rockeri aici.

| Krokodil a răspuns:

Erm,nu ma consider eu mare "roacar" da' ti se pare ca se exagereaza.te ataci singura.