Nu sunt ciudat, dimpotriva. La cum e lumea,, nu mai ma misca nici taifunul din tine!
Sunt si eu destul de ciudat, sunt constient de asta.
E bine ca nu o arat la oricine, si ca prietenii imi respecta ciudatenia, chiar daca uneori raman uimiti.
Hai sa ghicesc... esti cu 4 ani mai mare ca mine si inca te uiti la anime-uri, asculti rock si stai pe TPU.
Ce este ciudat in asta? Mai bine sa fii ciudat decat sa vorbesti toata ziua despre costel biju si pen pinapple Apple pen.
Habar nu am cine e Costel Biju, si pen pinapple Apple pen, dar cred ca nici nu vreau sa aflu.
Nu ai idee cat m-a bucurat raspunsul asta... Omenirea inca are o sansa de supravietuire
Sunt foarte ciudat, nici nu iti dai seama cat de ciudat sunt, mai mult malefic, chiar daca m-ai cunoaste, te-ai speria de mine, serios acum
Apropo, imi place cum sunt si mi-ar place sa te cunosc, chiar daca nu vreau prieteni, cred ca te-as ucide, dar... Suntem prieteni, nu?
Nu doar ca te cheama Gasai Yuno, dar pari ca ai fi ea dupa cele spuse de tine. :))
Oare e o coincidenta ca ascultam asta acum? Chiar cand vorbeam cu tine.
https://www.youtube.com/watch?v=NI_fgwbmJg0
Apropo, si mie mi-a placut foooarte mult Mirai Nikki. Este unul din animeurile mele preferate.
Mereu mi s-a parut ca exista o mare diferenta intre a te autointitula drept "ciudat" si a te eticheta altii astfel.
La mine s-au intamplat ambele cazuri, mi-au spus si altii ca sunt ciudat, dar si eu m-am autoetichetat ciudat.
De unde stii ca sunt plicticos?
Ciudatii sunt diferiti, fie prin bine sau rau.
Tu insa ai pus o intrebare(pe care au mai pus-o si altii si la care au spus si altii ca-s "ciudati" ) ca sa spui esti ciudat( "Eu sunt foarte ciudat, nu ati vrea sa ma cunoasteti laughing"), ceea ce mie mi se pare plictisitor, neinteresant.
Nu stiam ca au mai pus si altii o astfel de intrebare. Bine ca ti se pare tie ca sunt plictisitor si neinteresant. Nu-mi pasa de parerea ta despre mine, eu totusi am pus alta intrebare, care era despre voi, nu despre mine.
Si mai esti si sensibil.
Si ce daca sunt sensibil? Care e problema? Nu vad ce ti se pare asa amuzant.
Ca te agiti atat, asta e amuzant.
Bine, nu esti sensibil, ci imatur. Multumit?
Stiu ca sunt imatur, si sunt si sensibil, nu trebuie sa imi spui tu asta, asta o stiam deja. Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
Nu sunt ciudata, sunt cmfldpp cu un gif cu Raven, dar care se vede poza.
Asta pot sa vad si eu!
Titanii!
Tinerii Titani!
Au crescut si ei intre timp
Nu ma asteptam la asta
La ce nu te asteptai?
Sa-ti dai seama ca e gif
Eu sunt perfect normala, nu inteleg de ce restul imi spune ca-s nebuna cand incetez sa-mi cenzurez imaginatia. M-am rugat o ora de o prietena sa-mi deseneze o cioara care-i face un oral unui miel, pur si simplu nu a vrut.
Esti cea mai normala persoana pe care am intalnit-o, esti mai normala decat mine
Stiam eu ca-s normala totusi multumesc ca mi-ai confirmat asta. :x
http://data.whicdn.com/images/128646832/original.gif
Bwhahahahahaha
Si tu esti foarte plicticoasa.
Aww serios? Deja jubilez daca am reusit sa-ti transmit o astfel de emotie.
Doamnee,ca mi s-au scorojit pereti de plictiseala.
Am venit, am venit
scuze de întârziere >_<
deeeeeeeeeeeci
"-ştii ce îmi făceau fraţii mei când eram mic?
-ce?
-mă dădeau prin muştar"
hahahahahahaha
Lasa-ma singura
Cand ai zis acolo de "hahaha", mi-am adus aminte de satana aia de pe hangouts.
Era geniala)
"Eu sunt foarte ciudat, nu ati vrea sa ma cunoasteti "
"foarte ciudat, nu ati vrea sa ma cunoasteti"
"nu ati vrea sa ma cunoasteti"
Asta mi se pare ceva incercare de a atrage atentia ca sa fiu sincer.
Doar ti se pare
AlexandraAle121 întreabă: