Imi pare rau pentru cei care mai cred ca in industria muzicala se promoveaza talentele autentice fara sa existe tot felul de pile, interese, "calitati" ale celor promovati.
In ultima vreme se cauta "cool", tate, buci, capacitatea de a canta mizeriile pe care Moga si altii asemenea le considera in trend, e foarte greu sa iei un talent diferit de alte Nicole, Curina sau Smoailey si sa-l promovezi asa cum trebuie. Tocmai de-asta castigatorii de pe la Vocea Romaniei n-au facut inca mare branza.
Las' ca nici Adele nu e mai breaza. Au impins-o de la spate cat au putut de mult pana cand a slabit si aia. Baietii nu merg fara patratele, creste si alte asemenea.
Nicole stie sa cante, nu stiu daca a platit ceva sau a fost un interes major concertat in directia ei ca in definitiv si la urma urmei de pe urma ei se castiga bine de tot, sa nu creada cineva ca e vreunu filotim si zice hai mama sa te promovam ca esti oachesa.
Nicole mi se pare in mod special ingamfata. Iar timbrul vocal deocamdata ma cam zgarie pe ureche, nu e genul meu de voce. Pe calculator cand se fac inregistrarile pentru piese oricum toate vocile sunt ajustate mai mult sau mai putin. Macar ca-i vorba de un egalizator, ceva basi dati mai jos etc, si tot se face.
Buna
Este loc pentru toata lumea, daca nu va rezista in timp, inseamna ca parerile tale au fost reale, dar pana atunci aceasta fata merita sa fie incurajata.
Am auzit si cum canta live si nu canta rau...
Cat despre bani multi platiti, nu cred.
Dar fiecare este liber sa aiba pareri si pareri.
E a noastra/canta bine si hai sa ii dam o sansa.
O zi frumoasa sa ai
Nu e ok sa judecam oamenii fara sa ii cunoastem. Asta e parerea mea. Fiecare face ce vrea si ce poate cu viata lui. Ceea ce spui tu, seamana putin a invidie. Daca erai in locul ei poate ca si tu aveai vise mari, si sa faci ce crezi ca e mai bine pentru tine.
E penibil ce zici. Nu poti compara niciun cantaret din Romania cu John Lennon sau Jimi Hendrix, care intr-adevar au fost niste cantareti renumiti. E ca si cum l-am compara pe Cristi Tanase cu Leo Messi sau Cristiano Ronaldo.
Nicole Cherry e la inceput. Probabil, cu timpul, isi va imbunatati vocea si va ajunge poate la fel de titrata precum Andra, Delia, Lora.
Cat despre visele pe care le are, nu mi se pare anormal. Tu daca ai fi in locul ei nu ai spera sa ajungi cat mai sus?
Bine,serios de ce ai compara-o pe Nicole Cherry cu artiști care cântă rock? Sunt genuri complet diferite, fiecare e bun în felul său, dar asta depinde de gusturile fiecaruia și de ce alege fiecare să asculte, așa că eu aș zice să numai arunci cu insulte în stânga și dreapta și să-ți vezi de muzica ta
Buna!
Pai, ce sa zic.mie imi place, melodiile pe care le-a scos pana acum sunt foarte bune.
Eu zic ca e o tanara cantareata promitatoare.
Cat despre partea cu vocea modificata pe calculator, hai sa fim seriosi!
Cati dintre soltisti nu au vocea modificata pe calculator? L-ai ascultat pe Alex Velea cantand live? Ti se pare ca are aceeasi voce ca melodiile de pe YouTube? Mie nu! Aceeasi chestie la Inna si la Ruby.
Sincer nu prea stiu. nu e cine stie ce talentata. mi-a placut o singura melodie de a ei. e doar un copil de 14 ani sau cati o avea ). Daca dai Nicole Cherry si apoi la images apar numai selfie-ri cu ea si + e cam uratica
Asta a fost parerea mea