Ai dreptate intr-un fel, chiar imi e dor, imi e dor de casa si de familie, imi e dor sa stau la mine in camera acoperit cu o patura in fata laptopului si sa ma uit la anime. Dupa ce cobor din tren o sa caut taxi si o sa ma duc la camin, unde o sa ii gasesc pe colegii mei de camera care au muzica data tare, si eu o sa am chef sa ma uit la anime si nu o sa aud nimic din cauza lor, abia astept ziua de joi cand o sa plec de acolo si o sa ma duc inapoi acasa si sa fac ceea ce imi place si ce ma face fericit.
În tren? îmi pare rău de tine, o să te mai plictisești mult și bine. Eu acum pierd timpul, ar trebui să mă apuc de teme, dar na, mai bine fac orice altceva.
Citesc ceva interesant, iar in paralel ascult muzica
Marilyn Manson Sweet Dreams lyrics: https://youtu.be/K_wK7kdLTJ8
Nu, ca nu am prietena, ma duc la camin, ca maine o sa incep facultatea.
Iubesc clemetinele, fara clementine viata mea ar fi un esec
Fa-ti. Nu stii ce minunat este sa vorbesti cu sufletul pereche.
Si eu iubesc clementinele, de fapt toate citricele si piersicile si ciresele si cam toate fructele înafară de avocado, mango si papaya.
Si eu la fel ...doamne mi-am gasit jumatatea...
Jumatatea? nu cred. Poate sora din alta mama.
Pai da jumatate nu in sensul ala, jumate ca nu stiu te-ai prins tu.
Nu e chiar asa de usor, trebuie sa gasesc pe cineva cu aceleasi pasiuni ca si mine si care sa ma inteleaga. E cam greu din moment ce eu sunt eu si doar eu ma inteleg cu mine. Plus ca eu nu prea cred in suflete pereche.
Rau faci. O sa ajungi la o varsta punand un film sau un meci mai presus de tot, si te vei trezi ca nu ai pe nimeni langa tine, care sa saluti.