Si in aceasta legenda ca si in cazul altora, mereu va fi o prima persoana careia i se va intampla, apoi din senin incep sa fie inregistrate o multime de alte cazuri asemanatoare.Ca si in cazul incidentului de la Roswell, dupa un prim caz, in urmatorii ani brusc toata lumea raporta ozn`uri, ceea ce nu o facuse nimeni pana in acel moment.Ideea este ca avem o imaginatie bogata, iar aceasta poate crea monstri, mai ales cand intamplarile au loc noaptea.Restul pot fi farse inspirate din povestea primei persoane care a patit asa ceva.
Nu știu povestea... dar eu am ochii negri! Chiar îmi zice lumea uneori când se uită atent, că e ciudat să vezi ochii la cineva chiar negru pur, deloc spre căprui sau ceva de genu...
M-ai făcut curios, care e faza cu legenda/povestea!?
Uite aici un clip scurt despre copii cu ochii negrii https://www.youtube.com/watch?v=ILyJ-kFDRQ8 Este o legenda urbana, sunt si documentare pe seama acestei legende
Am citit legenda si este chiar interesanta. Eu sunt destul de intrigata de paranormal si mereu am dat o sansa ca fantomele pot exista pentru ca nicio data nu a fost testat ca nu exista. Ele s-ar putea sa existe intre lumea dintre moarte si viu. Multe intamplari se petrec fara sa fie explicate. Ca aceasta poveste, oamenii cu care vorbeau acei copii erau loviti de frica fara nici vreun pericol sa fie in jurul lor, acest lucru nu poate fi explicat pentru ca un copil nu poate sa fie atat de infricosator incat sa te bage in sperieti din clipa ce a scos un cuvant pe gura.