anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre persoanele care judeca alte persoane fara macar sa le cunoasca?

44 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns (pentru Nitunitu):

Macar viata mea se bazeaza pe lucruri reale nu pe basme pentru idioti, Nitule baiatule.

| Nitunitu a răspuns (pentru UnBroken2016):

Stiu, sentimentele sunt ireale dar poate numai pentru tine. Altii le au.

Tine 1000 de euro in brate data viitoare cand esti la toaleta. Are efect euforic pentru cei care sunt reali.

Nitule tu esti gay? Nu de alta dar daca continui sa ma bagi in seama ma faci sa cred ca exista interes si te anunt de pe acum ca sunt hetero.

Sociopatii nu inteleg sentimentele. teapa

Sti ce ma intreb? Care e acel eveniment care te-a facut sa te inchizi in tine, sa lasi bunatatea si sa pui un scut dur in fata ta prin care toti ceilalti sa te perceapa ca fiind plin de sine.

Te-a lasat vreo iubita? Ai fost inselat? Ai patit multe in copilarie?

Care e evenimentul? Serios, care e?

Chiar vrei sa stii? Pai daca tot vorbim serios. Eu chiar credeam ca exista mos craciun pana cand l-am urmarit la gradinita ca s-a dus intr-o clasa sa isi dea hainele rosii jos si era un barbat la 30 de ani. Am ramas cu sechele de atunci sad. Banuiam eu ca minte cand i-am vazut adidasii dar am avut sperante si au fost naruite sad
Iei chestiile prea in serios Nitule baiatule.

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Atat? Ma gandeam ca l-ai prins pe mosul violand o caprioara, ceva ce ti-a distrus inocenta si te-a facut arogantul de azi, cine stie

Iti recomand sa cunosti Adevarul despre lumea care te inconjoara, si Adevarul te va elibera!

Poti spune ca am fost "iluminat" si acum vad totul mai clar. Ciao zana maseluta, iepurele de pasti si toate cele.

N-ai nici somn, nici lecuire. Ramai in lumea ta...

Esti mai incet, era de astepta sa iti dai seama mai greu asta. Totusi, un om inteligent a spus o data "mai bine mai tarziu decat niciodata".

| UnBroken2016 a răspuns (pentru whatevernvm):

Daca era in pielea goala mai ziceam dar avea haine normale pe sub cele de mos cracila laughing

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Trist... copilarie ruinata

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Niste tarani bre.