| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

voi credeti ca mai exista Mos Craciun. Ca mama ma considera tot copil mic si zice ca sa cred in in Mos Craciun dar eu nu mai cred pentru ca parinti aduc cadouri noaptea sub brad. Eu m-am gandit asa acest Mos Crciun sta in Laponia dar nu este asa a existat demult. E imposibil ca un mos sa dea cadouri intr-o singura noapte la copii pe tot globul romanesc la fel si cu Mos Nicolae nu inteleg de ce copii trebuie sa creada in acest Mos Craciun. Voi mai credeti in asa ceva.

Răspuns Câştigător
| Marcela9Xd a răspuns:

Nu! Mos Craciun nu exista! Parintii iti pun un cadou sub brad!

| ubhgyfytddtfhfgdf explică (pentru Marcela9Xd):

Asa este nu mai exista, Mos Craciun a existat demult. Se spune ca mos craciun era rau dar Domnul la facut bun si i-a facut cadouri la copii dar el a murit ca era batran ca nu traia pe veci. Asta este sad

6 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

Eu....sunt.....Mos Craciun straight face

| anedreaeaaa a răspuns:

Nu exista.Rolul acestor mosi este de ai face pe copii sa se bucure de sarbatoare

| ubhgyfytddtfhfgdf explică:

Pe tot globul pamantesc scuzati-mahee hee

| darksy36 a răspuns:

Eu am crezut in el pana la varsta de 8 ani. Totul pana am vazut ca parintii imi cumparasera cadou, si il puneau sub brad. O perioada nu le-am zis ca i-am vazut, deoarece cand venea Craciunul, eu le spuneam lor o lista maare cu ce vreau sa imi aduca, si ei imi aduceau. Asta a fost un fel de test. Candva, o fi exista un batran care facea cadouri la copii. Dar nu la copiii din toata lumea. Ci acolo, in Laponia, de unde se zice ca e el. Faza asta a fost "impodobita", iar acum se stie ca el calatoreste in toata lumea, intr-o singura noapte. Iar asta se stie ca nu se poate laughing)

| marian51 a răspuns:

Ia'ti o cafea adultule si stai toatanoaptea si vezi daca vine.