anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi daca ramaneti fara internet cum o sa reactionati?
Eu sunt ceva de genul :

https://www.youtube.com/watch?v=upa12yjBCaQ

P.S. Uitati-va pana la final.

35 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Nu sunt dependenta de internet. Rezist!

| Clorox a răspuns:

Asemanator, doar ca eu fac si mai rau, nu suport cand trebuie sa platesc ceva lunar si nu merge cum trebuie, nu mi-e de bani, pur si simplu, nu suport!
Mi-a luat internetul o saptamana, cred ca acum o luna, in primele zile am turbat, dupa m-am obisnuit!

Răspuns utilizator avertizat
| syd2 a răspuns:

Chiar asahee hee?
Mie nu mi-ar fi chiar foarte daunator, as rezista, caci am trait 1 luna intreaga vara asta in sat, fara net, doar cu pian si carti... si apa laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Si ai rezistat o saptamana fara internet? Eu nu as fi reusit nici macar o zi.

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Da, nu-i chiar asa de greu...

| ălkjmhgf a răspuns:

Posibil să mor laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd2):

Eu am stat o data 3 zile fara internet, si simteam ca o iau razna. A fost vara acum cativa ani. Atunci inca nu eram dependent de internet si simteam ca innebunesc, dar acum ca sunt dependent, daca raman o zi fara internet, o sa mor direct.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Https://media.giphy.com/media/eAuYqkRi3yZgc/giphy.gif

Ma imbrac cu ce apuc si fug sa-l platesc sau nu. Am nelimitat pe whats app, pot sa traiesc si cu atat laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru ălkjmhgf):

Si eu la fel.

| ălkjmhgf a răspuns (pentru Mayhem666):

De ce ți-ar fi cel mai dor? Mă refer la tot ce ține de internet big grin

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru ălkjmhgf):

De Youtube, TPU, Myanimelist si Kissanime. Cam astea, pentru ca pe astea le folosesc zilnic.

| Sn4k3 a răspuns:

As iesi afara cu prietenii.

| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Pana la urma, tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Cum ai reactiona daca ai ramane fara net?

| KanezuY a răspuns:

Pai daca imi pica netu, eu ma duc sa beau imediat o tuica laughing

| OoBunnyoO a răspuns:

Ma enervez cand pica si apoi fac altceva. Am o gramada de filme, seriale si jocuri pentru care nu am nevoie de internet. Intial imi omor o ora, doua cu ele, dupa citesc o carte, ies pe undeva, ma uit la televizor etc. Uneori poate folosesc 4G dar ma enervez repede pentru ca totul este mic si nu pot sa deschid 100 de taburi.

Acum o luna nu am avut internet o saptamana. Amuzant a fost ca nici nu mi-am dat seama cand a revenit internetul. Am observat a abia doua zi cand am redeschis calculatorul, dar nu in ziua initiala.

| RainmakerX a răspuns:

Pot sa rezist si 2-3 saptamani *cough am avut descarcat de dinainte tot ce imi trebuia cough*

| Deaad a răspuns:

Cand eram mai mic ma enervam rau.
Acum ma mai enervez uneori cand sunt in toane proaste.
Dar daca numai merge netul, ori citesc ori ma joc un joc singleplayer ori ies afara.
Nu sunt disperat.

| MihaelaDart a răspuns:

Am stat si o luna fara internet si nu am murit. Rezist foarte bine si fara, caci viata imi ofera destule sa ma pot bucura de tot ce ma inconjoara.

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Dar cum era inainte de internet? Cam pe vremea lui Ceausescu?

Cand s-a intamplat cu intreruperea internetului datorita furtunii, a cazut un copac mare si s-a rupt accidental o portiune mare de cablu de fibra optica si am stat fara internet 3 saptamani! Am fost foarte calm si mi-am gasit ceva de ocupatie in casa sau in gospodarie pana ce revine semnalul de internet!

| untu a răspuns (pentru Mieeez666):

Rusine sa va fie!

| Cliar a răspuns:

Ma joc ceva singleplayer in loc de multiplayer laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Nu am de unde sa stiu cum era pe vremea lui Ceausescu, ca nu eram nascut inca atunci. Internetul mi l-am bagat prin 2006, si cam de 2-3 ani, am inceput sa devin obsedat de internet, si daca as fi o zi sau maxim doua fara internet, as muri de plictiseala.

Da, am inteles si ai dreptate! Pe vremea aia inca nu erai nascut! Calculatorul a aparut prin anii 1963, apoi internetul a aparut cam prin anii 1965-1970!