Consider ca adevarul nu te poate face rasist sau antisemit, sunt popoare superioare si popoare inferioare
Pai si asta nu tot rasism este?
Nu, e antisemitism
Eram usor ironic
De ce urasti tiganii? Ce v-au facut? Dar nu toti tiganii sunt asa la fel, dar sunt si unii care muncesc din greu!
Dar... intr-un procent de 2% sunt si tigani care muncesc si s au civilizat. Sa le zicem rromi alora ...restul sunt tigani
Cum as putea sa am boala pe negrii,,cand legenda vie a lui Arsenal e un jucator de culoare? Cat despre rromi,exista oameni si oameni,am cunoscut mai multe tipare de la ei,,ne-au cam facut de ras,dar prin tigani se inteleg si altii,daca gloata aia de prostie a lor n-ar fi mare,as respecta un procent mai mare al etniei lor.
Cat despre negrii,, prea multa victimizare din partea lor, cu rasismul. Daca il faci negru, faci tu puscarie, dar un negru daca e mandru ca e negru, e apreciat si albii mereu trebuie' sa lase capul aplecat. Sunt microbist si rasismul e in floare in fotbal, sunt impotriva lui si respect omul care e om!
Nu. Eu ma pot considera ''tiganca'', doar pentru ca sunt creola si nu sunt o galbejita? Intreb si eu...
Pai nici eu nu sunt galbejit, dar spre deosebire de tine, eu nu sunt creol, ci sunt mai albinos
Aici nu era vorba de tine ci de mine. Deci, o persoana creola, poate fi considerata ''tiganca''?
Nu. Cel putin asa cred eu.
Cel putin, tu iti folosesti creierul in a face deosebiri. Bun baiat!
Eu imi folosesc creierul in a face orice dar mersi
Da,foarte,urasc tiganii, mai nou arabii ca vad ca numai rau fac, in schimb admir asiaticii pentru seriozitatea lor, in special coreenii
Nu sunt rasist la modul ala.
Nu urasc nicio rasa, ba chiar negrii imi plac ca au intemeiat hip hopul si respect japonezii pentru cultura lor.
Doar ca consider ca e doar atat.Respect.
Cand vine vorba de relatii intra-rasiale:Am una dintre cele mai mari scarbe si sunt extrem de anti.E o nenorocire pentru integritatea rasei tale.Pentru ca e normal, ca daca respect toate rasele sa mi-o respect mai mult pe a mea si sa nu mi-o stric.
Dar conceptul ca toti suntem oameni, a adus la distrugerea culturii europene.Toti suntem oameni, asa e.Doar ca, daca tu esti roman alb si te **** cu un negresa, iese un mulatru.Care ce e? E roman sau african? Din ce cultura face parte? Din amandoua, exact.Nu e bine si conceptul asta aduce numai nenorociri.
Ai o poza cu Hitler deasupra patului?
Si cu svastika, sigur.
Totul sau nimic. Bun baiat.
De ce?
Trebuie sa existe un motiv, nu?
Pai oare de ce? E normal ca in centrul tarii noastre sa se vorbeasca ungureste si sa se ceara autonomia Tinutului Secuiesc?
Http://psnews.ro/......cuiesc.jpg
Ti-ar placea ca harta tarii noastre sa arate asa?
Nu, nu mi-ar placea
Asculta daca tu ai merge in alta tara si ai fi discriminat pentru nationalitatea ta cum te-ai simti si si cei care sunt rasisti ce castiga din asta poti sa-mi raspunzi
Nu stiu ce legatura are asta cu intrebarea, dar in fine.
Plus ca probabil tu ai considerat ca eu sunt rasist. Nu, nu sunt rasist in caz ca te intrebai.