Cartela. Esti mai independent, nu te leaga niciun contract, plus ca ofertele mi se par mai ok la cartela.
Nu te freaca la cap cu scadenta facturii. Daca nu ai bani sa-ti incarci, nu iti ia nimeni penalitati.
Abonamentu' mi se pare mai degraba o modalitate de a cumpara un telefon mai ieftin decat il gasesti la liber. Si cam atat. In rest vad doar constrangeri in ceea ce-l priveste.
Dar e doar parerea mea.
Cartela, la abonament stai legat, daca nu platesti la timp iti vor inchide accesul pentru apelare. Dar cu toate acestea, digi are o gramada de oferte misto, internet nelimitat, minute nemilitate(in digi), acum depinde ce preferi, eu unul sunt multumit si de cartela si de abonament!
Nu stiu cum sunt abonamentele la Digi, dar am vazut reclama cu Desdemona aia . 2 euro toata afacerea. Eu, la Voda, am mult mai putin si platesc 5 euro. Net am 50mb, aia ofeta 1gb/2gb, min nat am 70, astia dau 150/200, diferenta e ca am minute internationale, 50, si ei dau 100 mb in roaming national, care nu stiu ce e.
Ce e ok la abonament e ca daca ti s-au terminat minutele nationale si ai o urgenta, nu de 112, poti suna, si platesti mai tarziu, cand vine factura.
La Rds merita abonament in alte retele numai cartela.Imi pare rau ca naiba cind m-am abonat la Orange numai dezavantaje cu nemiluita am avut.