Numai daca nu sunt referitoare la persoane, la oameni reali. Le daula fel de multa importanta celor dragi mie ca oricarui om, ce nu imi place sa i se faca mamei, nu accept sa i se faca nimanui din lume.
Nu mi-au placut niodata glumele macabre sau de prost gust ori vulgare, nu sunt genul care as rade sau m-as distra pe seama altora, mi se par penibili cei care le fac, amuzandu-se pe seama altora!
Era o vorba : ' doar prostul se supara la glume',, dar depinde ce fel de glume sunt, au unii niste glume in ei de-ti vine sa-i bati pana a 2-a zi.
Daca e o gluma de genul, sa te jigneasca la caterinca se accepta, dar daca vine unul si te loveste in plina strada si zice ca e gluma,, atunci trebuie sa iei initiativa.
Umorul negru e privit ciudat in societate, ai grija cui ii zici ca-ti bagi cutitul in urechea stanga ca s-ar putea sa fie nasoala treaba!
Nu imi plac pentru ca nu este de glumit si sa nu te joci sau sa-ti batjocoresti cu moartea astfel esti terminat! Asa s-a mai intamplat asa ceva cu unii din joaca!
Da imi plac, depinde si cu cine le faci, ca sunt unii care le iau prea in serios si te injura mai macabru decat gluma ta
Glumele macrabe sunt gen?
Azi am tăiat calea unui cortegiu funerar pentru ca viaţa are prioritate"
ことみ întreabă: