Eu vorbeam serios!
Ce e si un nume? Doar o stampila pusa fiecarui copil, care nici macar nu e constient ca exista, de catre parintii lui. Daca tot e atat de important, de ce nu poate fiecare sa si-l aleaga? De ce-l aleg altii pentru noi? Numele nu conteaza. Poti sa te numesti oricum, tot tu ramai.
Si asta e valabil pentru orice, nu doar pentru oameni. Doar pentru ca stii cum se numeste ceva, nu inseamna ca intelegi ceva despre acel lucru. De exemplu, cate mii de ani nu am vazut noi oamenii acele luminite pe cer, pe care le-am numit stele. Si la cele mai deosebite dintre ele le-am dat si nume, si la fel si la constelatiile pe care ni le-am imaginat pe cer. Dar doar pentru ca am avut un nume pentru acele obiecte de pe cer, nu a insemnat si ca intelegem de fapt ce sunt ele. Asta nu s-a intamplat decat in epoca moderna. Sunt multe exemple de acest fel la care te poti gandi. Oamenii au obsesia de a da un nume tuturor lucrurilor si fenomenelor, pentru a le clasifica si a le identifica. Astfel se creeaza iluzia cunoasterii. Avem impresia ca daca stim cum se numeste un anume lucru, il intelegem. Cati oameni crezi ca inteleg de fapt ce e Soarele? Dar daca ii intrebi cum se numeste acea lumina mare de pe cer, toti stiu sa-ti spuna.
Florentina sau Floren sau Flori, depinde cum ii place fiecaruia sa ma strige. Da, il ador!
De acum o sa iti spun si eu Flori.
Awesome!
Am vazut ca la intrebari populare apari acolo de o gramada de ori, esti foarte populara pe aici din cate vad, cum pot sa devin si eu popular ca tine?
N-am sesizat. De ce vrei sa devii ca mine? No one can compares with me!
Nu vreau sa devin ca tine, vreau sa devin popular ca tine. Stiu ca nimeni nu se compara cu tine, tu esti o bombonica, ai uitat ca tu ai spus asta?
Stii cumva de ce Mister D nu mi-a raspuns la intrebarea asta? Iar face pe misteriosul?
Nu ma intereseaza pe mine de mister D. Nu sunt sora sa sau iubita sa stie ce face el.
Stiu asta, dar am observat ca mai nou nu mai evita intrebarea cu un alt raspuns, ci nu mai raspunde deloc, ca nu cumva sa afle cineva ceva despre el.
Stii ca intuitia ta nu e rea? Mie d ela inceput mi s-a parut ceva ''suspect'' cu el. Ori e un criminal in serie care se ascunde de politie ori e un fost iubit care vrea sa urmareasca ce fac eu. Sau, e vreun vampir energetic!
Si ai aflat pana la urma care dintre cele 3 variante e cea corecta?
Da. A doua
Glumesti, nu-i asa?
Sunt cat se poate de serioasa.
Hmmm! Hai sa zicem ca te cred!
Nu prea are cum sa fie un fost iubit de al tau si sa nu stii ce varsta are, asa cum spuneai mai de mult.
Nu stiu care din ei. Dar, intuitia imi spune ca are 23. Si as avea banuiala cine ar putea fi, de aceea imi permit sa ma iau de el!
Stiu ce zici
O să-ți păstrez secretul, deși știu
Serios? Sti ca ma cheama Just?>
Știu că începe cu T
E bine atunci
Really? Are you sure?
Foarte sure scuze că am spus.
See ya in Hell
Ok, oricum acolo ajung și eu
Eu traiesc acolo
Uuu, atunci găsește-mi un loc în ( inima ta) casa ta, chiar dacă știu c-o să mă doară
Aww... te astept. Ti-am rezervat un loc
PS: Eu nu am inima.
PS: și cu ce scrii dacă n-ai inimă?
Cu talent
Ai grija cu amenintarile de moarte ca nu-i de gluma ca te voi raporta!
Nu sunt amenintari. Este umor. Umor negru. Nu toti au capacitatea de a-l intelege. Imi pare rau, daca te-am jignit cu ceva, dar nu te supara, nici macar nu ti-a fost adresata aceasta gluma. Prin urmare nu inteleg starea ta de revolta.
Si pe mine m-a amenintat ca ma raporteaza, dar se pare ca unii oameni nu ne inteleg umorul. Nu stiu de ce se baga in discutiile altora, dar ma rog...
As spune ceva, dar pun pariu ca iar va rasari de undeva. Ce spui, sa-i faca Hell Girl o vizita?
Nu, ca daca ii face o vizita, ii da o papusa din aia si el va putea trimite in iad pe oricine doreste, sa imi faca mie o vizita, ca il rezolv eu, nu mi-e frica sa trag de panglica si sa il trimit intr-un loc inexistent, ca asa poate devine si el ceva inexistent.
Pfff... inca nu ai invatat ca nu e bine sa spui tuturor ce inseamna unele chestii? poate iar primim reclamatii
Pai nu este de glumit cu vorba asta! Nu uita ca suntem in spatiu public si suntem supravegheati si ne urmareste conversatiile fiecaruia cu altii si poate ca va treziti cu politia la usa! Data viitore sa nu mai zici asa ceva nici macar in gluma! Nu v-am raportat inca!
Bine, bine am inteles, dar totusi am ceva de comentat si anume ca ai spus mai sus ca ne trezim cu politia la usa, si aici te contrazic, nu ai cum sa te trezesti cu politia la usa, pentru ca nimeni nu stie cine esti, nu ai dat datele tale unde locuiesti si nimeni nu stie nimic despre tine decat daca le spui, si nimeni nu stie cum arati decat daca ai la avatar o poza cu tine, plus ca suntem o tara libera si avem voie sa spunem orice, tu ai dreptul sa ne raportezi (dar totusi te rog nu o face, si iti multumesc ca nu ai facut-o inca), iar noi avem dreptul sa zicem ce vrem, fiecare are dreptul sa faca ce vrea aici, si daca facem ceva nepotrivit o sa fim pedepsiti cum trebuie, si de cine trebuie, dar nu de tine. Nu o lua in nume de rau, si nu ma intelege gresit, dar ar trebui sa stai la o parte de lucrurile care nu te privesc. Daca doresti, poti sa raspunzi la intrebare, dar nu mai ameninta utilizatorii, ca e posibil sa mai fie unii idioti pe aici care te vor raporta pe tine, pentru ca poate nu le convine ce ai spus despre ei. Deocamdata nu am intalnit utilizatori idioti, asa ca avem amandoi noroc. Tine minte, asa nu a fost o jignire sau amenintare, ci o opinie personala, sa ca te rog frumos sa nu te superi pe mine, si iti multumesc frumos pentru intelegere.
Bine,bine,bine! Dar sa ai grija ce comentezi pentru ca cei de la suportul pentru internet de la Bucuresti supravegheaza si de acolo te pot depista sau detecta orice amenintare apare o adresa IP a calculatorului tau sau o adresa IP a modemului tau (router) de care esti abonat si se duc la firma ca sa obtina o adresa in care esti abonat!
Akay Yunus, nu pot sa zic ca imi place sau ca nu-mi place, m-am obisnuit cu el! Dar stiu ca-i un nume ciudat... Fu*k my life
Foarte putine persoane mi se adreseaza pe prenume, deci nici eu nu sunt sigur ca stiu care e
Stiu la ce te referi, nici mie nu prea imi place sa se afle lucruri despre mine. Imi place sa fiu mai secretos!
Da. Numele meu e Naomi (stii deja). Tatal meu mi l-a pus si e originar din ebraica.
Eu am realizat, ca stiu cum te cheama.
Ti-ai dezvaluit identitatea intr-o alta intrebare. Ntz! ntz, ntz! Asa ceva nu se face.
Aia a fost o greaseala teribila, pe care nu vreau sa o mai repet. A trebuit sa ii omor pe toti care mi-au vazut numele, asa ca trebuie sa te omor si pe tine.
Sorry for you, but i'm invincible You can't kill me even if you want to.
Oh, I forgot you are my master, I'm really sorry!
I forgive you, but only this time
Ok, thanks so much master.
Când eram mică nu, dar acum îmi place mai ales că am aflat de ce mi-a fost pus!
Da imi place numele meu Iasmina. El provine din originea musulmana
Semnificatie vine de la floarea de iasomie
Da imi place numele meu Iasmina!
El provine din originea musulmana si mai provine de la floarea ''iasomie''
Prietenii imi zic mina, ina, iasminuta
LeeMinHo00 întreabă: