| GabrielaS13 a întrebat:

Vreau sa va cer parerea.
Eu ascult rock, dar azi un coleg imi spune :,, Rock-ul e de c***t. Mult mai fain e Dubstepu.straight face " si mi-a dat un sondaj in care mai multa lume prefera Dubstep. Adica, pe bune? Zgomotul ala poate fi numit muzica? Toata lumea poate face Dubstep. Iti descarci un program si te apuci sa mixezi ceva acolo. Dar nu toti pot face Rock..iti trebuie voce si multe altele.
Deci voi ce preferati? Rock sau Dubstep?

Răspuns Câştigător
| ImCalledLamă a răspuns:

Rock clar. Dar nu te lua dupa gura lumii fa ce iti place asculta ce vrei e viata ta si faci ce vrei cu ea acum hai sa iti zic o gluma:
Un om si fiul lui merg cu magaru la piata sa il vanda, unu sta in stanga magarului altul in dreapta lui.
Pe drum unu trece si zice:
-Ma ce tata tine copilul sa oboseasca si nul pune pe magar.
Omul auzind asta suie copilu pe magar si merg mai departe.
Mai trece unu si zice:
-Ma ce copil rau, nu il lasa pe taicasu pe magar.
Si se da copilu jos si urca tata.
Mai trece unu:
-Ma da magaru e animal de povara urcati-va amandoi ca tine.
Ajung ei in targ asa zapaciti si le zice preotul:
-Mai oameni buni daca el saracu magar merge voi de ce stati?
Concluzie: Nu te lua dupa gura omului ca de multe ori greseste.
Placut?:*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite mie imi place si rock-ul si dubstep-ul dar ai zis un lucru adevarat..ca dubstep poate sa faca oricine..na..eu le prefer pe amandoua happy

| RockNbeer a răspuns:

Este un fapt real ca foarte multi oameni asculta cacaturi nasoale, sondajul ala nu face decat sa confirme asta.

| Furculingură a răspuns:

Acum fiecare ascultă ce vrea şi nu ar trebui ca un asemenea sondaj să influenţeze pe cineva. Oricum, depinde şi la ce nivel a fost făcut sondajul ăla. Adică dacă în România mai mulţi oameni ascultă dubstep decât rock, nu înseamnă că asta se întâmplă la nivel mondial.
Prefer rock/metal, evident. Dubstep-ul nu mi-a plăcut niciodată şi nici nu se va întâmpla asta.

| sublime89 a răspuns:

Colegul tau e cam paralel cu muzica. Nu poti niciodata compara acea asa zisa muzica numita dubstep, cu rock-ul, care a influentat vietile a milioane de oameni din intreaga lume mai mult de jumatate de secol.

| mODIN a răspuns:

Cui ii pasa de sondajul ala? Spirit de turma.