Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
B-(
Heyyy`, strange`ma in brate`! Daca` vrei s` intelegi ce e`n inima mea t rog nu` mai plecaa`
M`am schimbat sh pot visa acum! Nuu` mai vreauu` s` cer, voi obtine` oricum!
Ptr. totdeauna el va ramane [VIATA] mea![]
Xx. [[`ti-ai Luat`o in cap`.
Ce`pacat`!
Acum`esti mai de ***`! winking
. ce s`a intamplat`? surprise
ti-as fi spus`ca te`iubesc`.
da ***`. n`ar fi rimat`! ]]
Tristete, iubire, sentimente... e ceva de genu :Amor caliente![]
• O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt
¦ Nu am nevoiee de tinee` [-x Da` am nevoiee de noii`
¦ Sunt departe de tine şi`mi este forte greu! Te rog să nu mă uiţi că eu te voi iubi mereu!
Sentimentele nu pot fi puse pe balanţă [-x Nu ne poate despărţii nici`o distanţă :X Suntem suflete pereche mereu in zbor Am nevoie de tine, ingeru` meu` păzitoor. :X:
Fii` sigur c`am s` ma zbat..fii` sigur k 0 s` fac. Fii` p faza. doar baietii` d cartier imi plac
• Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami
¦`Imi vine să râd,:] am impresia că esti` †â? pi†`!`Ce mortii †ăi ``†i-am făcu†`te-am CUCERIT?="` să nu dormi linis†i†?:]]`
Totu` a inceput cand ochii mei au pus mana pe tine nu era ca-n filme era mult mai bineeee :X :X
Spui ca ma cunosti, uita-te la tine, nici nu stii cine e ea, si spui la toti ca e fata cea rea )
Imi place sa te fac sa disperi...sa te iei de cap.sa dai din cap.sa spui frate asta mi-a pus capac []
Ce bine te prinde acest decolteu. Dar mai bine te prinde acest derbedeu
Şi dacă ar fi să trec prin foc, pentru tine aş trece `!:-x` // Chiar dacă nimeni nu înţelege `! :-x //
Cause I was born to tell you ‘ I love you! ‘ :X:X.
Fata care râde , vorbește mult și pare foarte fericită , este și fata care noaptea adoarme plângând.
Şi n-ai să mă vezi că mă plâng , n-ai să vezi că mă ascund . Sunt pur şi simplu ceea ce sunt :-D! Şi încă o dată iert. dar nu uit!
Lumea se schimbă , sentimentele nu . Lumea te abandonează , sentimentele nu . Lumea îți face rău ~x(, sentimentele te omoară!
Lasă-i să te lovească unde doare mai rău . zâmbetul tău o să-i rănească :-)mai mult decât te-au rănit ei pe tine
Visele ne dau , ceea ce realitatea refuză să ne dea!
Ea zâmbeste oricând desi :-), uneori, nu e chiar ok!
Doare enorm de tare când arătăm la toți că suntem bine și sufletul în noi moare!
Dacă o persoană te enervează x-(, prefă-te că nu iti pasă .O să o doară de 3 ori mai mult! :-x
Cand o fata tace si nu spune nici un cuvant ... E atunci cand ea are nevoie de tine cel mai mult >
RoxutZaaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Beibyyyyyy întreabă:
HuBaBuBaa întreabă: