| IryLoveShadow a întrebat:

Hey tup sunt disperata crying intr-o saptamana am pus pe mine 4 kg :o. Nu pot sa cred... eu oricum sunt grasa de felul meu (am 65 kg si 1.63 ) Vreau sa slabesc macar 10 kg pana in vara. astept rasp... DAU funda puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poti sa slabesti daca ai ambitie, nu trebuie sa ti nici o dieta sau regim, renunta 80% doar la dulciuri, chipsuri, paste fainoase painealba[mananca graham si cat mai putin]si dupa 7 seara sa nu mai mananci nimic si ai sa vezi ca o sa dai jos incet si sanatos

| mona a răspuns:

Poti sa slabesti daca ai ambitie, nu trebuie sa ti nici o dieta sau regim, renunta 80% doar la dulciuri, chipsuri, paste fainoase painealba[mananca graham si cat mai putin]si dupa 7 seara sa nu mai mananci nimic si ai sa vezi ca o sa dai jos incet si sanatos.

| mona a răspuns:

Poti sa slabesti daca ai ambitie, nu trebuie sa ti nici o dieta sau regim, renunta 80% doar la dulciuri, chipsuri, paste fainoase painealba[mananca graham si cat mai putin]si dupa 7 seara sa nu mai mananci nimic si ai sa vezi ca o sa dai jos incet si sanatos.[cum naiba ai pus 4 kg intr o saptamana, ce ai mancat? cred ca era stricat cantaru pentru ca mi se pare prea mult]...

| mission1 a răspuns:

Eu as putea sa-ti zic ceva dar nu stiu daca reusesti sa traduci.mi-a venit pe net si scria ca slabesti 1 kg pe zi foloseste "aceto di sidro"