| LostInDreams a întrebat:

Hey! uite un banc:Un student se duce la cantina si gaseste singurul loc liber langa un profesor.Neavand alta solutie, se aseaza langa el.Profesorul spune:-Porcul nu-i este prieten porumbelului.Studentul raspundenerdine, atunci eu am zburat! Enervat la culme, la un examnem profesorul ii pune cele mai grele intrebari, dar elevul raspunde perfect la toate.In cele din urma profesorul intreababig grinaca gasesti pe strada o punga cu bani si una cu minte ce ai alegenerdanii, spune elevul.Profesorul spune:-Eu as fi ales mintea.La care elevul spune:-ei, fiecare cu ce n-are.laughing ALTUL:3 elevi sustin proba orala la Bac.intra primul sta ce sta si iese. Ceilalti il intreaba:deci, cum a fost? -E.cum sa fie, ca de la elev la profesor.-Cum asa?-pei, el punea intrebarile eu raspundeam, am luat 10! Intra si cel de-al doilea tensionat.Iese.Ceilalti il intreababig grineci, cum a fost.-E.ca de la profesor la profesor.-Pei cum asa? -E.am purtat o canversatie la nivel inalt, el intreba eu raspundeam, eu intrebam el raspundea.am luat 10! Intra si cel de-al treilea.Iese.Celalti il intreaba:deci, cum a fost? Ei.ca de la popa la popa.-Cum asa?-E... el punea intrebarea eu ma inchinam, eu raspundeam el se inchina.happy. le stiu de la profesorul meu de religiebig grin.va place?

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cel cu popa e simpatic dar cam sec.
Cât priveşte primul banc, e incomplet.
"La care elevul spune:-ei, fiecare cu ce n-are." - după care bancul continuă.
"Scrie studentul şi examenul scris şi profesorul îi scrie mare cu roşu pe foaie "BOU".
Ia studentul foaia, se uită şi apoi îi spune profului: - domn' profesor, v-aţi semnat dar nota tot nu mi-aţi trecut-o" laughing

| juniper a răspuns:

Cel cu popa a fost tare happy

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Mistorolling on the floor... ultimul a fost cel mai ''tare''laughing
Ms ca le-ai postat:*:*:*