Hei
Cand eram mai mica aveam si eu unul.
Pai daca vrei sa-ti scrii secretele in el, poti sa-ti cumperi unul cu lacatel mic ( asa am avut eu ) e cel mai bine asa. Eu il tineam sub pat de regula , sau il puneam prin dulapul cu haine.
Cred că cel mai bine ar fi să le ți pentru tine, mai ales dacă ai frați/ surori. Riști ca oricine (fie prieten fie mambru al familiei) să-l găsească, și n-o să-ți pice chiar bine.
E drăguț totuși, pentru că peste câțiva ani o să vezi cât de mare e schimbarea dintre cum ești acum și cum vei fi, dar cum am mai zis, riști să fie găsit de altcineva.
Multă baftă!
Eu aveam mai demult. Dar am renuntat pentru ca mama il gasea. Il ascundeam sub perna (mare greseala). Il ascunzi undeva unde stii ca nu o sa il gaseasca nimeni. Adica poti sa il bagi dupa pat, sau printre cartile de scoala, sau pui un fund fals intr-un sertar de carti. Adica faci rost de o bucata de lemn sau ceva de marimea fundului sertarului si il bagi acolo. Poti sa il pui intr-o vaza (daca se poate indoi), dar sa stii ca nimeni nu o sa puna apa in el.
Il tineam in ghiozdan in timpul scolii.
In vacante il bagam intr-un dulap, printre carti...ori intr-o cutie in care am culori, hartii, acuarele si alte prostii...care e tot intr-un dulap, mda.Acum am realizat...dar oricum, 3 ani si inca n-au aflat de el.
Salut!
Este foarte bine sa ai un jurnal, deoarece candva vei dori sa iti amintesti de unele clipe si o sa le ai mereu ''depozitate'' in acel jurnal.
Nu trebuie neaparat sa il ascunzi, sunt foarte multe jurnale cu lacat, pastrezi cheia la tine.Nu cred ca e cineva atat de disperat sa afle secretele incat sa rupa jurnalul.