| iubesteOrezul a întrebat:

Hey. Va rog frumos. E URGENT. Dati-mi ideii de cadouri pentru prietenul meu. Urgent. Ceva mai barbatesc. Cele mai multe funda.

4 răspunsuri:
| LisaBon a răspuns:

O sticla de whiskey, sau un ceas, pereche de ochelari, o curea. Ceva frumos dar si util cat de cat.

PS: Mi-ar fi utila o sticla de Jack in momentul de fata! laughing))

| karellia58 a răspuns:

Un papion ca este la moda, un trabuc, daca are varsta happycare-i permite, un fular smecher ca vine iarna, o bratara de piele sau de argint.

Răspuns utilizator avertizat
| Euletitia a răspuns:

Buna! Cumpara-i un ceas de mana deosebit, un parfum fin, eventual preferatul lui, o cravata eleganta, o camasa in culoarea lui preferata, un pulover dragut, un fular mai deosebit, o iconita imbracata in argint cu Maica Domnului sau cu sfantul al carui nume il poarta(daca e credincios), un lantisor de argint cu un pandativ in forma de cruciulita, trifoi, inimioara sau cu initiala lui, o bratara de argint, o poza cu voi doi in rama, un album cu poze cu voi doi de cand v-ati cunoscut si pana in prezent(daca nu i-ai dat deja unul), o felicitare facuta de tine manual, o cutie de bomboane de ciocolata fine, o sticla de sampanie(daca are peste 18 ani), prajitura lui preferata sau un tort facut chiar de tine, o invitatie la o cina romantica la lumina lumanarilor, doua bilete la un film, pentru tine si pentru el, din genul care ii place lui sau orice lucru care are legatura cu un hobby al lui, cum ar fi o carte buna, daca ii place sa citeasca, un CD cu muzica preferata sau ceva legat de un sport care il practica cu multa placere.Cel mai important insa daruieste-i iubirea ta sincera, petrece alaturi de el intreaga zi, sdpune-i lucruri dulci si din inima, arata-i cat de important e pentru tine, mergeti impreuna intr-un loc special etc. La multi ani pruetenului tau!