anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey va rog ma puteti ajuta? am 12 anishori! si s-a intamplat.sa ma indragostescbig grin el are 14 ani, si as vrea sa il prezint mamei. dar mi-e frica pentru ca mama nu prea ma lasa.si daca ii zic sa-mi interzica sa merg prin oras cu fetele sa nu ma vad cu el.si daca ma vad cu el ma stie toata hunedoara am si neamuri multe.deci tot va afla.nu am vrut sa ma indragostesc chiar nu am vrut, dar s-a intamplat! cum o pot convinge? sau cum sa fac?! va rog frumos. mia demonstrat ca nu isi bate joc! nu e obsedat de sex a zis sa asteptam sa mai cresc sa fiu si pregatita, a zis ca ii place pentru ce is nu pentru cum arat. a zis ca nu face nimic pana nu merg cu el.nu pleaca singur. a zis ca vrea sa ma prezinte parintilor lui si de curand ma invitat la nunta unchiului lui. el vrea sa o cunoasca pe mama dar mi-e frica ca va iesi urat! va rog ajutati-ma ca nu mai pot! si credeti-ma chiar ne iubim. mi-a zis daca nu ma lasa o sa insiste si nu se lasasad. help!

2 răspunsuri:
| Bubu a răspuns:

Spune'i mamei tale ca esti un baiat foarte dragut, d treaba, te intelegi f bine cu el si vrei sa iti petreci timpul in compania lui. Daca mama ta are incredere in tine, va fi d acord cu deciziile tale

| lavi54 a răspuns:

E simplu spune-i mamei tale o sa inteleaga. Dar inainte sa-i spui fa curat prin casa, fa-ti curat in camera si asa mai departe dar ia-o cu frumosul sigur o sa inteleaga.