| CrazyYoyo a întrebat:

Hey kiss
Vreau sa imi fac un pierce dar unde?
Adica undeva unde sa nu se vada si sa nu dea de banuit ca am asa cevalaughing
Nu vreau sa afle parintii (am deja 3 gauri in urechea stanga si 2 un rechea dreapta)

8 răspunsuri:
| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

Incearca sa iti pui in dinte. happy, acolo nu iese in evidenta. nu iti faci gaura stai linistitalaughing, doar ti`l aplica si dureaza cam. 10 luni, poti sa te speli pe dinti, sa mananci etc. si nu cade. Din cate stiam eu.era undeva in jur de 50-100 Ron. Bafta:*

| ๒เคภςค a răspuns:

In buriclaughing
Asa sigur nu til vor observa

| Bella12 a răspuns:

...In limba...tongue daca nu vrei sa fie atat de vazuthappy

| sweetdreamsofagirl a răspuns:

Heitongue pai fa-ti in buric ca asta e locul cel mai ascunstongue k in rest ar fi cam aiurea...nu prea ai undelaughing sper ca te-am ajutat...in limita in care am putut:*

| whoocares a răspuns:

Buna. pai iti poti pune un piercing in buric. daca nu este mare nu o sa se vada, decat daca porti tricouri sau bluze mai scurte, sau costume de baie. durerea esti mica si de scurta durata ( proprie experienta). la un salon costa in jur de 70 de lei ( cu tot cu cercel).
Ai putea sa iti pui si in limba, dar la acela dureaza cam 2 saptamani ( mai mult sau mai putin, in funtie de fiecare) pana se vindeca. nu poti vorbi prea bine.de mancat nu se mai pune problema.

| Blondutsaxoxo a răspuns:

Păi singurul care nu ar putea să se vadă, ar fi în limbă. Însă e cam dureros şi probabil că or să-şi dea seama părinţii deoarece nu o sa poţi manca... Eu una ma avut în buză, La început nu m-au lăsat părinţii dar odată ce deja îmi făcusem, a zis mama ce a zis un timp dar după, am convins-o că va fi unul mic şi dabia se va vedea şi a acceptat. Deci, SUCCES :*

| georgiana37 a răspuns:

In buric sau in spate la ceafa. cred ca intelegi la c ma refer happy

| negru30 a răspuns:

Doamne cate gauri ai - si cu ce ti-a mai lasat Dumnezeu - esti tare in gaura