Cica e numarul antichristului
numarul fiarei cum mai vrei sa zici
numarul ala de pe codu de bare...nu ti-e cunoscut? n-ai auzit nimic?
mai sunt semne din-astea, ca steaua lui david(pentagonul), ochiul atotvazator al lui lucifer(pe dolar, pe nu stiu unde).
nu prea te inteleg de ce razi. tu vrei sa stii povesti sau sa ti se formeze si tie o parte de adevar pe undeva?
alta chestie, cica toti capii guvernelor mari, presedintii sunt bagati in aceeasi treaba(george bush, bill clinton, hitler, stalin, si multi altii din trecut si prezent)-masoneria, una din cele mai vechi organizatii sataniste.
cauta si tu pe youtube mai multe.http://www.youtube.com/watch?v=wpOgFQepPCk
eu am pe cineva prin familie pasionat de subiect...
Numarul diavolului
asa se spune
se spune si (ca) antichristul va avea acest numai tatuat pe scalp, ori dupa ureche pentru a fi usor de recunoscut
Pai, eu, cand aveam 10 ani, am lokuit in brasov, fff aproape de castelul bran. cineva, o vecina batrana spunea ca a avut o sora geamana, dar a murit cand era mica, pe la 10 ani, parca. am intrebat-o cum a murit si mi-a zis ca tatal lor lucra ca un fel de paznic la castel si ca se jukau mereu pe akl cand nu mai veneau oameni sa il vada ( chiar daca era in anii '50, multi oameni bogati din strainatate veneau sa-l vada) si ca intr-o zi, jukau de-a vatea scunselea si sora geamana s-a ascuns. a auzit-o cum intra printrun fel de tunel subteran ( ca akl era o usa veche si puteau cobori) si s-a dus sa o caute, dar nu a gasit-o.in schimb a auzit-o, a auzit un tipat care era al surorii sale si niste lanturi cum zanganeau. fata s-a dus la tatal ei si au chemat mai multi oameni sa o caute, dar nu au gasit-o pe ea, ci niste lanturi de catuse ( de alea vechi) in care trebuia sa fie un cadavru, dar asta era pe la fundul tunelului. au cautat pana la sfarsitul tunelului si prin toata padurea, dar nu au mai gasit-o, si nici cadavrul ala din catuse nu mai era. eu nu am crezut ca e adevarata faza cu cadavrul. insa intr-o zi, vizitam castelul si mi-am scapat pachetul de gume sub o usa, care era mai ridicata de sol. am deschis usa si am vz cadavrul fetei si cel disparut in catuse. m-am speriat zdravan si am sa nu mai merg prin partea aia a castelului si mai ales sa nu mai merg prin castel singura de loc, poti crede ce vrei dr chiar a adevarata si cam stranie.
si nr ala, nici nu il skriu, inseamna nr diavolului, 6 fiind o cifra rea.
Se spune ca 666 este nr diavolului.
acum iti voi spune o poveste amuzanta si in acelasi timp infricosatoare care e adevarata a fost acum in vacanta de iarna:
eram cu anne prietena mea la 10 noaptea sa ne ducem la brutarie ca atunci se facea painea.(eu stau la tara si de aia e mai interesant si ma cheama teodora ca sa stii.). noi ne uitam mereu in spatele nostru cand ne mai ducem acolo nu stiu din ce motiv.atunci ni s-a parut ciudat de parca nu eram in largul nostru.si apropo:pe la 4 dupamiaza ne plimbam pe acolo si eu am aruncat cu o pietricica in geamul unei case parasite pe langa care mereu trecem.si tot in vacanta am auzit un zgomot in curtea casei dar nu i-am dat importanta crezand ca e un caine.asa ne-am dus la brutarie dar am observat ca era inchis.deci un drum facut degeaba dar totusi interesant! am ajuns la intoarcere la pod si normal ca am trecut pe langa casa parasita. duce ce trecem de pod mai avem putin pina acasa.si eu aud pasi ii spun lui ana:
-ana e un om in spate!
-nu te cred!
normal ca nu ma crezut pana cand a vazut ca maresc pasul si s-a uitat in spate.eu ii spun:
-ana e cineva in spate! si
-fugi!
si continuam sa spun asa.am fugit si ma tot uitam in spate si mi se parea ca mareste si el pasul si vine dupa noi. am fuugit noi si tupa 2 minute neam oprit la poarta mea. el a luat-o in directia opusa si sia continuat drumul incet.
acum stau si ma gandesc cine era si de ce a marit pasul cand a vazut ca si noi faceam asta. dar nu i-am auzit pasii si cred ca venea din directia opusa noua cand ne intorceam de la brutarie adica din fata noastra deoarece nu-i auzeam pasii decat atunci cand a aparut in spatele nostru. am tras o sperietura zdravana dar apoi faceam pe noi de ras in bucatarie.
uite:daca vrei sa vb cu mine id-ul meu este:theogirl30@yahoo.com
as vrea sa vb cu mine sa ne pierdem timpul
Emilia19 întreabă: