| MrrLove a întrebat:

Hey.vreau si eu niste povestioare (micute) triste cum ar fi :

Un baiat de 16 ani il intreaba pe tatal sau : " Tata, ce cadou imi faci cand voi implinii 18 ani? Tatal raspunde : " Fiule, inca mai e timp! Trece un an, baiatul face 17 ani... Intr'o zi lesina, iar tatal sau il duce la spital. Dupa cateva investigari, doctorul ii spune tatalui : " Domnule, fiul dumneavoastra are grave probleme la inima! De pe patul de spital, baiatul ii zise tatalui : " ce a spus doctorul? " tatal tacut incepe sa planga. Dupa ceva timp, baiatul incepu sa'si revina, exact in ziua cand implinea 18 ani se intoarce acasa. Intors acasa, gaseste pe pat o scrisoare de la tatal sau. Scria " Fiul meu, daca citesti aceasta scrisoare inseamna ca totul a mers bine! Iti amintesti ziua in care m'ai intrebat ce cadou iti voi face la 18 ani? Iata : Ti'am donat inima mea. La multi ani fiule!

Cele mai multe,

5 răspunsuri:
| annabountii99 a răspuns:

Pai era una pe facebook: "O fara il iubea foarte mult pe un baiat si is dorea un inel de la acesta.Intr-o zi baiatul i-a daruit fetei un ursulet.De suparare, aceasta a aruncat ursuletul in stada.Vazand aceasta, baiatul s-a aruncat dupa el, nefiind atend daca vine vreo masina.Mare ghinion: chiar atunci o masina, a trecut si l-a omorat pe baiat. Dupa aceasta fata a constatat ca in interiorul ursuletului se afla un INEL."numai pe asta o stiu. FUNDA?

| HisGirl a răspuns:

Cat de frumoasa povestea...