| Melindutza a întrebat:

Heyy! Am o intrebare: Ce chestii despre Twilight as putea sa postez pe blog.pentru ca nu am nici o idee sadcel mai bun raspuns funda :*

Răspuns Câştigător
| DeiiaCherry01 a răspuns:

BUNA! Poti sa pui biografia actorilor cu poze (cum era Kristen Stewart cand era mica etc.). Sa faci o mica descriere a fiecarei carti + poze de la lansare. Sa pui cele mai noi stiri despre serie si despre personaje. Daca stii cum sa editezi poze, poti sa le publici sa sa ceri pareri. Eu am gasit o reteta de "Tort Twilght" big grin. Sau legende despre vampiri. De unde a provenit ideea Twilight - Interviu cu regizorul si scenaristul! Sunt o gramada de chestii care pot atrage atentia fanilor. Ce zici de niste pagini cu poze cu haine originale marca "Twilight"?

Pupici. :*:* Fundissa?

4 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Http://9gag.com/gag/200145/
http://9gag.com/gag/194272/
Sincer sa fiu nu stiu cum se poate uita lumea la o asa porcarie de film...

| Kaℓi a răspuns:

De ce naiba va faceti bloguri daca nu stiti ce sa scrieti acolo? poluati virtualul...
Btw, nu dai link cu blogul? macar comment-urile sa fie interesantewinking

| xCraziiGurllx3 a răspuns:

X.Poii informatii posse png-uri poate chiaar reviste jocuri...

| Scriitoarea a răspuns:

Poti scrie comentarii despre filme sau cartile Twilight, sau poti deschide subicte de discutie despre twilight[de exemplu: Voi cum credeti ca va fi Midnightsun? sau: Care este actorul vostru favorit din film?] Poti de asemenea sa faci si o galerie foto cu poze cu Twilightsau oricum ceva de genul asta. Sper ca te-am putut ajuta.