Alina, Ecaterina, Elena, Loredana, Maria, Elisabeta, Eleonora, Adelina, Eliza, Elvira, Geta, Alexandra, Luiza, Anda, Martha, Cristina, Raluca
Andrei, Raul, Mihai, Cosmin, Vlad, George, Silviu, Dumitru, Alin, Dragos, Petru, Marius, etc
Iti scriu numele pe care le-as pune eu copiilor mei:d
de fetita-ariana, bianca, alesia, alexia, andrada, izabela, valentina
de baietel-vlad, bogdan, mario, luis, gabriel, david
astea imi plac mie foarte mult.:*o zi buna
Antoanela, Mihaela, Amina, Stefania, Roxanne, Romanita, Rocio, Rita, Rika, Rihana, Alexandra, Andreea, Adina, Adela, Ana, Amelia, Corina, Gabriela, Anca, Ancuta, Stella, Karina, Natalii, Nicoll, Nicoleta, Georgyana, Marcela, Eliza, Tabita, Patricia, Paty, Leticia, Lenuta, Bianca, Eufrozina, Greta, Angela, Anabell, Antonia, Adriana, Amira, Mirabella, Roxana, Larisa, Tara, Diana, Raluca, Ioana, Aurora, Aurelya, Analia, Alina, Alyne, Artemis, Barbara, Beatrice, Bella, Belinda, Berta, Betty, Bailley, Briana, Brigitt, Brenda, Caitlin, Camelia, Denisa, Carla, Caroon, Caroline, Cecill, Catalina, Celia, Tincuta, Cindy, Tanta, Cristina, Crissy, gypsy, Delia, Dalia, Dana, Desiree, Daria, Naomi, Doina, Erica, Ecaterina, Ella, Emma, Emilia, Fabiana, Felice, Fify.
Baieti : Andrei, Alexandru, Alejandro, Adrian, Arron, Augustin, Gypsy, Adam, Mihai, Aziz, Alin, Marian, Catalin, Gyorgel, George, Fabian, Alexx, aly, Marius, Anton, Byby, Bobo, Bogdan, Iulian, Vlad, Dorin, Florin, Matei, Corvin, Carin, Laurentiu, Claudiu, Strunfffff, Margelutzaa, Marin, Guta si sunt multe
Uite si un site : http://www.nume-copii.ro/
Bye-bye sper ca ti-am fost de folos :-* :-h
asdffghjjkl întreabă:
Eligirl întreabă: