| vedetayoo a întrebat:

Heyyy! dragostea are inaltime? unui tip ii place de mine. Intr.un fel si mie imi place de el pentru ca e frumos, dragut, simpatic, amuzant, de treaba si ink alte zeci de mii de complimente! chiar daca unui spun k e "curvar" (pe mine nu ma intereseaza poate spun asta doar din gelozie) Eu am inaltimea de aproximativ 170cm si el este putin mai mic. intr.un fel lucru asta ma deranjeaza...voi ce parere aveti? happy fundita

Răspuns Câştigător
| PedoFrog a răspuns:

Si eu am avut problema asta. Imi era teama ca daca mi'ar placea un baiat mai scund [si el m'ar placea] oamenii vor rade..bla bla
Apoi, un simplu anime mi-a schimbat "viata" : Lovely Complex. Este despre doi colegi de clasa, care se cearta mereu.iar la un moment dat, ea se indragosteste de el [ea era mai inalta cu 10 cm]...
Intr'un final, si el se indragosteste de ea, iar oamenii ii accepta.
Desi e doar un anime, m'a facut sa realizez ca inaltimea nu conteaza.
Daca va placeti, Go'ahead!
XDDD.
Nu aveti ce pierde. Si o dezamagire, e o experienta XD

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Când există simpatie reciprocă și mai ales dragoste, acest lucru n-ar trebui să fie un impediment.

| luiza a răspuns:

Consider ca sufletul conteaza nu inaltimea omului de langa tine!

| HikariAi a răspuns:

Hey! Eu zic mai bine sa o lasi balta, adica na, ideea e, ca daca stie sa cucereasca fete, eu zic ca iti inchipui ca stie sa te induca in eroare cu orice chestie. Anyway, inaltimea nu conteaza... but, gandeste'te la asta: "esti pregatit sa suferi, atunci iubeste!". Sincer, nu vreau sa fiu ipocrit, dar asta e parerea mea, un om nu se schimba niciodata. Sunt multi baieti, macar alege pe cel care e okey. Visele nu ajuta la nimic, imaginatia e bogata la oricare dintre noi, dar realitatea este de multe ori alta. I'm sorry, but this is true! Stiu un baiat care se comporta super cu fetele, le spune vorbe dulci, etc. etc. si se culca o data cu ele, si dupaceea PA! Nu e neaparat sa fie si el la fel, dar totusi, daca nu era asa, nu-ti auzeai asemenea vorbe despre el. Good luke and take care! (scuze pentru sinceritate)