| AnyAnA99 a întrebat:

Heyyy TPU...Cum vi se pare accentul oltenilor?(eu sunt din oltenia si nu vad de ce li se pare unora asa de amuzant happy )

Răspuns Câştigător
| Pearl01 a răspuns:

Mai stii cum e, fiecare regiune are accentul ei. Pentru oamenii din regiunea respectiva nu e nimic anormal sa vorbesti asa, cu regionalismele de rigoare, insa altora din alte regiuni li s-ar parea ciudat. Nu stiu neaparat de ce, e comic sa auzi spre exemplu un moldovean care vorbeste moldoveneste ca la el acasa in Bucuresti unde se vorbeste altfel. Unii oameni sunt si rautaciosi si le place sa faca misto.

4 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

E amuzant prima sau a doua oara, dupa aceea mi-e indiferent, valabil si pentru accentul moldovenesc sau ardelenesc.
Apoi ma cam zgarie pe ureche, mi se pare cam ciudat; vorbesc de cazuri din-alea - vine unu' din Oltenia in Bucuresti si nici dupa 3 ani nu vorbeste cum trebuie. Am niste prieteni (frati) si desi sunt nascuti si traiesc (in mare parte) in Bucuresti, nici dupa 20 de ani n-au scapat de "fusei", "dusei", "fu"

| W3R4 a răspuns:

Mie mereu mi sa părut amuzant accentul oltenilor şi ardelenilor! (dar nu "amuzant" în sensul rău, ci chiar cel mai bun.)
E amuzant deoarece are acel sunet comic atunci când o persoană vorbeşte cu accentul ăsta.
Şi eu am încercat să am accent ardelenesc sau oltenesc, dar degeaba dacă nu m-am născut cu graiul în sânge...

| Wøodenpints a răspuns:

Cine stă să le asculte accentul? Duhoarea de praz bruiază auzul.

| nowar a răspuns:

Si eu sunt tot din Oltenia, mie sincera sa fiu nu mi se pare nimic exagerat la accentul meu insa na fiecare e obisnuit cu felul sa de a vorbi laughing ca asa si noua poate ni se pare uneori ciudat accentul ardelenilor sau moldovenilorhee hee