Sunt ff bucuroasa am si eu o z in plus de libertate si relaxare :X, ma bucur e buna si o zi libera decat niciuna
Tare asta...si eu ma intreb in continuare de ce elevii nu pot face greva Dar eu tot trebuie sa ma duc luni la scoala... o ora...de la 11 la 12 ca profa de chimie nu face greva. si ma oftic ca nu pot sa chiulesc mai am o absenta la ea si doua una dupa alta nu arata prea bine.
Buna, vine greva bine-mi pare, in gradina am o floare... ce sa zic, ma bucur ca stau acasa ca deja nu mai am chef de scoala...
Luni e ziua mondiala a educatorului si nu se fac ore.
Pot sa dorm si eu mai mult.
Buna yoni.Asa e, luni e greva! Ce pot spune?Ma bucur, avem si noi un weekend de 3 zile. Asa am mai mult timp sa ma pregatesc de inspectia care o sa fie marti la mine la scoala si de asemenea, si timp in plus de odihna.
Cred ca toti copiii sunt fericiti, pentru ca nu se face scoala luni
Cum ziceam si noi ieri in clasa, weekend prelungit.
Logic ca sunt fericita si-n plus incerc sa-mi fac de azi temele ca sa am duminica si luni zile libere :-x.
Vineri a fost circ si la scoala si la mine acasa, n-am avut cand sa-mi fac temele . A fost circ cu baieti la mine acasa .
E greva? Eu acum stiu. daca stiam mai repede plecam 3 zile la pescuit. dar oricum cred ca tot o sa plec de maine dimineata :X
Una ff buna... si sa se prelungeask cat mai mult. da nici prea mult ca dupa ingheata anul si nu vreau [-x
anonim_4396 întreabă: