Da. Eu am avut parte de asa ceva o dată, dar din pacate acel baiat nu mai exista.
Damn...Imi pare rau, scumpo...
Aia e doar atractie.
Dragostea apare in timp, cel putin la persoanele inteligente.
E de fapt o atractie fizica foarte mare care poate da in indragosteala, nimic mai mult, gen iti place persoana aia la primul impact atat de mult incat ai impresia ca ai o legatura emotionala cu ea cand colo doar iti place cum arata. Am patit sa fiu atras foarte mult de anumite femei la prima impresie pentru ca aratau foarte bine si sa ma gandesc la ele avand impresia ca-s indragostit, nu stiu daca cred neaparat...
Bun raspuns.Mersi fain!
De ce?
De ce nu?
Asa e...ai dreptate
You
Ha? Eu? te cred ca și eu mai mint câteodată.
Nici nu ști cum arat
Ete draci, tu baiete, ma superi
bosumflici
Am pățit odată când eram într-un parc cu un tovarăș, mâncăm ceva de la kfc și o trecut o blonda cu un copilaș micuț, ma hipnotizat, nu am mai putut nici mânca, nu mi-am mai revenit câteva ore, ma rugam sa stea pe loc, sa nu mai plece. Se poate produce acest click dar se și poate schimba la fel de repede dacă cei 2 n sunt compatibili din alte puncte de vedere, sa aiba alte principii si concepții diferite.
=) doamne, daca imi permiti sa te fac nibun=)
Sunt doar foarte onest, nu mai mi se întâmplase asa ceva niciodată, și acum ma rog sa stea pe loc sa nu plece
Si eu am patit chestii de genul asta
Se putea Ștefania sa nu te bagi și tu in seama
)doamne
Lasa fata, măi)E de treaba)
Suntem amici, ea știe cum arat
Niceeeee,oricum sincera sa fiu e bestiala, imi place gandirea ei
Cum asa? E o fata tare cuminte și cu bun simt.
Am zis ceva gresit? :/
Mersi.
Nu,dar de abia va cunoașteți nu știu ce ai făcut ca eu de fel nu stau la taclale asa mult cu oricine, și cu taurii ma cam cert, dar tu esti sweet.
Eh,sunt vrajitoare
Ce faci de ziua ta? Unde ti-o petreci? Parca peste o luna ziceai ca e ziua ta.
Eh...Ziua mea...Nu mi-o fac.O sa ma prefac ca nu e ziua mea si mno.Sau ma duc sa-mi cumpar o brișcă=)
Pentru ce? Cine te-o supărat? O faci cu mine ce cadou vrei sa îți fac? Sper sa nu te mai tai
Mai tu nu cumva ești bi și ai pus ochii pe Ștefania?
Ehhhh,o coarda, pov lunga. Tulai, te astept cu drag.Nimic nu vreau, sincer, E mai vedem)
Nuuuuuuu,ma bate tata meu =) Vine in Ro de urgenta
Aa tu vrei sa vin eu la tine, mai vedem
Lasă coardele, stai cumintela ninja
Ești fata lui tata? Deja am impresia ca nu prea te lasă să faci ce vrei tu
Mioi,ninja)
Tata,tata e in Turcia.Dar el nu vrea ca fata lui sa fie bi, lesbi, ca mno..Ma lasa, din conntra imi zice sa ies la ggk, dar il refuz ca mna
Mno,fain dacă e in Turcia. E bizar ca nu msi ce ți-o trimis cerere de prietenie Ștefania și deja o simpatizezi e bine dacă ești heterosexuala, asa mai vi de acasă.
Dar tu mereu ai un vibe asa energic? Nu se observa deloc ca ai depresie, mai ales anxietate avsnd în vedere ca faci de 5 ani box
Hmmm,shhh,ma atasez repede.Nu chiar mereu, dar am destul de des. Dupa o mica substanta vezi doar cum se invarte lumea cu tine
doresti sa fiu depresiva? Ok sunt.Viata n are rost, asa-i?
Nu ma deranjează dacă te atașezi repede, dar ai grija sa nu te atașezi și de mine,eu am fel și fel de toane,nu sunt mereu la fel ca acum de sociabil
Nu, ma bucur ca ești asa, chiar as fi bucuros nici o clipa din viata ta sa nu mai ai astfel de stări ca știu cum e foarte bine.
Depresia se manifesta diferit, nu la toți se manifesta la fel, daca ești asa de bines ai șanse sa scapi complet de depresie, unii sunt mereu depresivi, legume aproape ztu stai foarte ok, și ma bucur din nou
1.Prea tarziu(din vina ta)
2.awe
Pastreaza-ti energia pentru campionat kinderas
Eh...Nu mi fac bai
Bine tauras
Auzi,ceva social media nu ai de dat?
Putem vorbi și aici, în 2 zile o sa poți sa trimiți pm.
Cum deresti,"dulceata"
Ce siropoasa ești tu bunny
Stiu
Aia la prima vedere e validata sau invalidata de prima tavaleala aferenta. Ca cam asa stau lucrurile.