| InnaIacob a întrebat:

Hhh, deci...am majoratul foarte curand. Ca orice fata imi doresc ca totul sa fie PERFECT! I-am stresat pe ai mei de o gramada de vreme, deja ii irita acest subiect, dar nu mai trebuie sa ma suporte prea mult. In mare am hotarat ce si cum... insa mi-a venit o idee legata de ceva invitatii, si aici interveniti voi. E buna ideea sau nu? Imi doresc sa fie totul perfect. de aceea ma stresez asa mult. Pentru mine e foarte important daca mai puteti sa imi dati ceva idei, legat de aranjatul salii sau stiu eu ce, sunt bine-venite. Multumesc anticipat! :*

6 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Wow, faci 18 ani, ăsta da eveniment. îi ajută pe oamenii mediocrii să se simtă speciali.

| InnaIacob explică (pentru Woodenpints91):

Doamnee e plina lumea de oameni retardati...e trist sa constat lucrul asta. Bai oameni buni eu v-am cerut parerea in legatura cu niste idei care ar putea sa fie utile. Daca eu vreau sa imi fac majoratul mai ceva decat o nunta si sa imi cante Madona la majorat asa am sa fac, nu vad de ce va deranjeaza pe voi asta atat de mult. Asta e placerea mea sa imi fac majoratul, exact cum vreau si cu tot ce vreeau, daca pot nu vad de ce sa nu o fac... Extraordinar, pofim cultura clasa a5-awinking

| Woodenpints91 a răspuns (pentru InnaIacob):

Am zis eu că mă deranjează majoratul tău?

| InnaIacob explică (pentru Woodenpints91):

Nu, dar ai comentat, aiurea cand eu am intrebat cu totul altceva

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu te mai stresa.Stai acasa, singura, si spune-ti o poveste.

| InnaIacob explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Scumpule, si daca as vrea sa stau acasa singura nu as avea cum. Unii dintre noi au o viata sociala. Si slava cerului eu o am si e bine-dezvoltata. Deci daca nu ai un lucru inteligent de spus, mai bine taci!:*