| cHoCollaTeFllory a întrebat:

Hi [again puppy dog eyes] Buna baietii. Puteti sa-mi descrieti o fata pe gustul vostru? Nimeni nu este perfect, dar thinking as' vrea sa aud niste pareri. Funda!:*

8 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Cine stie, poti fi chiar tu!

| SpeedyRA a răspuns:

Sa ma simt bine cu ea, sa ne distam impreuna. Sa fie desteapta si aici ma refer nu sa aiba note mari la invatatura ci cum vede anumite lucrui din viata. Si sa fie draguta

| Fartie a răspuns:

Frumoasa, sexy, sani, fund, nici inalta nici scunda, nici gogoasa nici schelet, nu emo, sa nu fie curva, sa ma iubeasca, si mici alte detalii. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. pai din punctul meu de vedere ar trebui sa fie cam asa: sa fie ea insasi, pentru ca fiecare este frumos in felul lui. daca este urata la trup este frumoasa innauntru si daca este frumoasa la trup poate fi frumoasa innauntru. oricum ar fi eu asi iubio, poate mai mult decat m-ar iubi ea pe mine, dar m-ar mai interesa si felul cum percepe lucrurile, felul cum reactioneaza in intalnirile cu prieteni si cu alte persoane, modul sau de a fi in contact cu persoanele din jur. in rest nimic. doar atat

| Malphas a răspuns:

Sa fie exact ca ea :X
http://i42.tinypic.com/10wunfd.jpg

| TreCool a răspuns:

Nu am un gen anume laughing conteaza sa-mi placa tonguelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| dmrtr a răspuns:

Bana! ochi albastri/verzi, par saten sau blond, sa nu fie grasa, sa nu fie nici foarte inalta dar nici pitica rau, sa fie desteapta, sa fie de icredere, sa ma simt bine cu ea, sa nu fie barfitoare! big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

tu de exemplu esti frumoasa, dupa cum vad in poza:* big grin