| vip 2010 a întrebat:

Hi all, fratele meu, a avut o operatie la calcaneu ( calcai) in urma cu 2 luni jumate. Nu ii este umflat tare piciorul dar ii este frica sa se lase pe el, voi ce ziceti cei care ati fost operati la calcaneu, ar fi bine sa mai astepte? PS a fost operat in strainatate. Voi cat timp ati stat fara sa fortati piciorul?( ma refer la cei care au avut calcaneul rupt. El poate sa-si intareasca muschii piciorului, poate sa-si miste piciorul, degetele de la picioare. Nu mai ca ii este teama sa nu il forteze adica sa nu calce pe el.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sotul meu a avut o operatie similara. Se va recupera dupa operatie, dar daca aveti posibilitate, mergeti la fizioterapie pentru. exercitii de recuperare. Altfel va suferi mai mult. Chiar va merge un pic "sontac".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost operat la piciorul stang in anul 2001 luna septembrie, am cazut de la 4 m. inaltime exact pe calcai, a fost spart in 20 de bucati.Am fost operat la Spitalul de Urgenta din Bucuresti. Degetele nu pot sa le misc, dar am inceput sa merg de la operatie la 2luni si jumatate de la operatie.

| Al_Treilea_Salbaticiunea_1990 a răspuns:

Acum 5 ani am cazut de la etajul 3. Aproximativ 11 metrii. Calcaiul mi-a fost spart in zeci de bucatele, tendonul principal rupt. Am foat operat in Italia, miau reconstruit calcaiul dinte-o placa de titan cu 8 suruburi. tendonul cusut.etc.am putut sa merg dupa 7 luni de zile.acum inca simt durere, chiar zilnica, piciorul este zilnic umflat Niciodata nu va fi ca inainte Dar asta e, mergem inainte Insanatosire grabnica