Asta se întâmplă pentru că probabil eşti în gimnaziu, clasa a 6a sau a 7a.Atunci copiii sunt încuiaţi şi nu ştiu să îi respecte pe cei din jurul lor.Nu trebuie să le arăţi că te afectează ce spun, fiecare e liber să asculte ce muzică îi place.Deşi probabil toată lumea îţi spune asta, ignoră-i, arată-le că nu îţi pasă de părerile lor.
Dar nu ii baga inseama, pana la urma nu au ei treaba ce muzica asculti tu!
Iar daca ei zis ca esti asa, inseamna ca sunt Cocalari
Asa ca Bafta!
Nu iti mai pasa de ce zic fiecare ask ce vrea si e cum vreau. stai cu colega ta de banca sau cu ce fata te intlegeti mai bine si numai ask ce zic invidiosi care cine stie ce ask.
ia-ti casti si asculta muzicaa invata si mai ask de ei.
si inca ceva NU TE SCHIMBA.
ps:ce nu te omoara te face mai puternic
aa si pot sa jur ca de curiozitate au ask si ei tokio hotel.
Si de mine radeau unele persoane! dar mi-am facut prieteni care sa ma placa asa cum sunt! deci sfatul meu este sa nu-i bagi in seama sau sa le zici ca nu castiga nimic daca rad de tine! sper ca te-am ajutat!
Aia practic vorbind nu stiu cum sa te mai necajeasca iar tu daca le cazi in plasa pierzi mult incerca intr-o zi sa nu-ti mai pese ce iti zic ceilalti si tine capul sus si nu te mai du la diriginta ca o sa te creada mai slaba...of! daca as fi acolo cu tine ce i-as batea pe aia cocalarii!