Propun ca umorul de pe acest site să se descojească şi să se vopsească în roşu, să fie mai recognoscibil. Poate aşa nici nu s-ar jigni şi raporta în prostie...
În locul tău aş face o omletă şi aş vopsi-o cu ketchup; sigur şi soacra ar fi mulţumită. Win-win situation.
De cat sa fii muncit atata mai bine le fierbeai normal, si le serveai cu vopseaua langa ele...asa fiecare isi alegea culoarea si intensitatea.
Hai lasa caterinca, daca ai soacra presupun ca nu ai 12 ani si oricum si un copil stie ca ouale se vopsesc cu coaja, de aici si traditia "ciocnitului".
Dar a ta ori e caterinca proasta ori doar prostie. Si apropo nu e ca "ai lipsa de colesterol" pentru ca nu exista. si 2 daca nu mananci oua nu esti vegetariana ci vegana. Mai pune maina si documenteaza-te inainte sa pui intrebari aiurea.
Buna!
Cum adica, le-ai vopsit direct pe albus?
Nu se curata de coaja.
Ca sa le dai luciu, le ungi cu untdelemn.
Te pup!
Păi...așa am crezut; nu trebuia să le curăţ?! Și am vopsit multe ( 60 ) că-mi vin copiii la "udat".
Cum se intlege chestia asta? " le-am fiert, le-am curățat de coajă și le-am vopsit "
Ai vopsit oul direct pe albus?
si daca vrei sa le faci luciase, pui intr-un prosop de hartie, carpa curata, sau servetel un pic de ulei si le stergi cu servetell cu ulei
Oricum eu nu mănânc ouă că am lipsă de colesterol.
Bine dar mananca fam ta sau na altcineva ma gandesc.
Noup! Suntem vegetarieni.
N-am vopsit niciodată dar acum vine soacră-mea la mine și am vrut să fac impresie.
Aoleu pai nu stiu ce impresie o sa aiba.
Mersii!
Aa ok atunci nu cont daca ai curatat coaja.dar normal asa se face cu coaja