anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi, prieteni!
Problemele continua cu "prietena" mea. Dar, acum e si mai groaznic: au mai bagat inca 2 colege in echipa lor! In total, 5 fete care fac parte in echipa lor si eu cu o alta colega impotriva lor. Asta e 5-2 pentru ele! Una dintre "nou-venitele grupului" inamic este o colega care imi era cea mai buna prietena si alta "nou-venita" este o colega noua si se poarta ca o sefa in clasa. Are si mult TPU, ne mai face si nesimtiti. Si draga de ea, mereu se lauda ca numele ei e Estera si ca inseamna "stea"
Cum sa le fac pe nou-venite sa se indeparteze de grupul lor?
FUNDAAAAA!

3 răspunsuri:
| Bunicul62 a răspuns:

Iar te incaieri cu primitivii, eu zic sa le lasi balta si sa nu te amesteci cu ele. Bunicul meu zicea asa nu te lupta cu porcul ca te murdaresti si lui ii place.Eu zic sa bagi tu nasucul in cartea ta sa faci lectiile sa inveti sa fii cea mai buna si ea ramine cu steaua si cu sorcovele ei.Cred ca se tavalesc de ris baietii cind va vad ca va paruiti pe acolo Se uita aia la voi ca la noi la tara cind vin tiganii cu ursul. Stai linistita si sa te porti ca o fata cu scaun la cap, nu te amesteca cu ele ca te bagi prin tarita si stii ce patesti si o sa fiti mai tirziu 4-3 ca sare una gardul. Necazul cind o sa fi 1 (tu) si ele 6. Daca ajungi aici defectul este la tine, Eu zic sa analizezi bine situatia ca deja devine grava si mai aveti putin si puneti mina pe bite si va ciomagiti de or sa sara baietii sa va descaiere si ii ologiti si pe ei ca voi aveti mina grea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica are mult "t u p e u". Nu stiu ce s-a intamplat>Sorrytongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bunicule, tu crezi ca prietena mea ma va abandona pentru ele?