Nu inseamna ca s-au trasat deja granitele Ucrainei chiar daca Rusia a ocupat niste teritorii.
Asta va fi mai tarziu, in functie de cum se va termina conflictul.
Harta arata încă bine. Și americanii și canadienii și europenii au ajutat Ucraina și acum Kievul încă mai există și rușii s au limitat doar la doua teritorii din estul tarii
Americanii si occidentul in special au ajutat Ucraina ca ea sa nu cedeze, fara ajutorul oferit ar fi capitulat de mult, cazand mult mai multe orase astfel incat au limitat rusii in a cuceri si concentra ofensiva in orasele estice de la granita celor 2 tari, sa speram ca rusii sa nu continue sa cucereasca toate regiunile din sud-est astfel incat Ucraina sa fie inchisa de la Marea Neagra ca ar fi nasol daca rusnacii ar avea control mai extins la Marea Neagra. Pentru mine Ucraina inseamna ce a insemnat si pana acum si sper sa-si recupereze teritoriile si cel mai important e sa nu mai piarda din ele, Occidentul e cu ei, rusia trebuie limitata pana cedeaza, trebuie pusa cu botul pe labe si cu siguranta o sa piarda acest razboi inceput si dorit doar de ei, m0re rusia!
Cine derileaza bai c***ule cine înainte de invazie nu au vrut ukrainienii sa adere la NATO
Ce legatura are Simona cu harta Ucrainei? Harta arata asa si-asa. Problema e cum arata pierderile si cum vor arata peste 6 luni sau un an. A devenit razboi de uzura si cineva va ceda la un moment dat. In principiu, Rusia o sa si-o ia sub o forma sau alta, si chiar daca anexeaza intreaga Ucraina miine, tot s-au facut de rusine in ultimul hal.
N-are nicio treaba dar nu știu asa voi știați ca în 2022 încă mai sunt pers care folosesc TPU eu sincer credeam ca e demodat :-0
Tovarase, sper ca esti ironic. Daca nu, du-te si te trateaza, poate-poate ai sanse cu ajutorul unui pishiatru.
Tu intrebi de fapt de Simona si nu stiai cum sa faci intrarea sau cum? o fi,cine sta sa urmareasca oamenii pe aici. Daca esti interesat de ea dai mesaj,vezi ce spune.
Sau crezi ca Simona asta are vreo legautura cu Ukraina,ori o fi o de asta ukraineanca care strica familiile oamenilor asa am auzit, daca tot vorbim de Ukraina, femeile lor au invatat RO, Italia, toata europa, si s-au bagat pe barbatii familiilor care le-au primit in casa
Sa spun ceva si de harta asta ce spui tu Ukraina.Ukraina nici nu exista pe harta,tara asta n-a existat,ala e teritoriu rusesc,deci aia au tot dreptul sa il ia inapoi daca pot.
Ba eu de as fi fost in locul celor care conduc ro stii ce as fi facut? Cind vedeam ca Rusia a atacat Ukraina,atunci sareau si eu pe ei intram exact pe teritoriile romanesti,puneam, granita acolo si aia era tot,atit,nimic mai mult.
Ukraina are teritorii romanesti,teritorii pe care asazisu presedinte uktrainean a spus ca de fapt ro le luase de la ei,ca alea au fost teritorii de ale lor de mult timp si alte povesti,deci omu ala a declarat aia public,deci este un de asta dictator,un mincinos,care acum cand s-a vazut incoltit cere ajutor.
Nu trebuie sa il ajute nimeni,mai ales RO.Cea facut Ungaria asa trebuie sa fi facut toti,sai fi lasat acolo sai ia rusii pentru ca asta merita.
Ukrainienii a cum se pling,cewr ajutor pentru ce? Toti cei care locuiesc acolo pe teritoriile liuate cu japca de fostul URSS ukrainienii astia de azi,astia care pling acum si cer ajutor iau fortat si forteaza sa nu vorbeasca limba.lor materna nici acasa,nu au drepturi si asa mai departe.
Deci voi pe astia ii plingeti? Ukraina sa mearga inapoi de unde face parte,Oamenii or sa o duca mai bine,ma refer oamenii normali,oamenii de rind,populatia.
De ce trag aia sa fie independenti? Pai trag aia care rod ciolane,care conduc tara aia corupta pana in maduva oaselor,aia trag cu independenta,aia vor sa ramina la butoane,sa tilhareasca in continuare populatia.
Voi de ce credeti ca nu sa unit RM cu RO? Ca na vrut populatia? nici pomeneala,ca nau vrut aia care conduc,aia siar fi pierdut joburile,ciolanele ce le rod de zeci de ani.
La fel se intampla sin Ukraina,din rahatu asta cistiga numai aia care conduc,populatia sufera,sufera pentru niste tilhari care vor sa fie presedointi,c, are vor sa conduca, dar de fapt ei se opcupa cu furatu, cu tilharitu propriei populatii, asa cum de altfel se intampla sin RO.
Cine arte ceva de comentat sa arate ca e altfel decat zic eu. Daca are parere sa spuna ce parere are.
Cine a avut curajul sai intrebe pe Ukraina acum despre teritoriile romanesti luate cu japca?
Doar RM aia au afidsat ceva banere la ambsada Ukrainei de la ei, RO vor sa-i ajute
ba da prosti ca romanii nu mai gasesti mai pe nicaeri.
Aia ne urasc de moarte si noi vrem sai ajutam
Azi dimineata m-am trezit cu fata la cearceaf, am avut chef sa aflu de "operatiunea speciala" din Ucraina, am baut niste cola, m-am scarpinat intre picioare, am dat drumul la televizor, m-am uitat pe geam, nu am chef sa merg la scoala/servici, a aparut un nou luzar pe fucibuci, care arata bine, poate il cuplez cu s'ormea, ce mai faceti?
cam asa ai scris tu mai sus, hai sa aruncam 15-20 de idei, gramada, doar d'aia
Pui întrebări ne sănătoase pentru ființa ta.
E bine sa nu ii întrebi nici de zborul pe lună
Cum arata acum harta Ucrainei? Cu siguranta mult mai mica decat a fost inainte! Si nu cred ca va mai reveni vreodata la fel... De micsorat in continuare, destul de probabil!
Statul american a ajutat Ucraina cu logistica si armament si inteligenta militara si informatii strategice in limitele legale, cat s-a putut. Persoane civile cu cetatenie americana s-au inscris ca voluntari in randurile armatei ucrainiene. Elon Musk le-a oferit gratuit acces la Starlink (net prin satelit).
Tehnic vorbind, ucrainienii tocmai au pierdut Lisiceansk-ul, ultima reduta din regiunile controlate partial de rusi. Asta spune multe despre determinarea si presiunea pe care o pune regimul de la Moskova pe armata.
Nu vor exista castigatori in mizeria asta. (Sigur, conspirationistii iti vor enumera o gramada de state si / sau entitati care ar avea numai de castigat din acest razboi) Crezi ce vrei!