| alissiaalexa a întrebat:

Hi! Tpu.Astazi la scoala un baiat cu care era cat pe aci sa fiu impreuna, era in curtea scolii si vorbea la telefon.O colega de a lui il intreaba daca vrea sa fie cu mine..si el a zis nu ca sunt urata si sunt frumoasa doar la corp.Azi in pauza ies afara si el vorbea la telefon, o colega mi-a spus ca el are prietena ca a aflat de la cineva dar nici ea nu e sigura. Si tot se uita la mine...eu nu l-am bagat deloc in seama. Dupa care cand ies de la scoala in fata usii tot colega lui ma intreaba daca vreau sa fiu cu el..eu i-am zis ca ce nu are prietena? si ea s-a mirat ca nu stia nimic... Faza este ca la scoala nu are tupeul sa vorbeasca cu mine dar dca ma vede pe strada are curajul si mie imi e rusine..si de mai multe ori ma feresc.Voi ce credeti? Eu as vrea sa fiu cu el foarte mult dar numai stiu ce sa credsad.Ce sa fac? Ca il iubesc mult. Fundita

Răspuns Câştigător
| LorenzoXDyfi a răspuns:

Mda din cate am inteles eu zic ca sa iti gasesti un alt iubitwinking si daca el te intreaba tu alegiwinking bafta

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Prostii, în loc să îneti la scoală, i ți arde de băieti, ce vîrstă ai? De te mănîncă așa tare?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

În loc să înveți

| Xtadelo a răspuns:

Lasa-l. Nu merita!