Simplu. La utilizatorul care iti raspunde la intrebarea pusa de tine, acestuia ii apare in dreapta raspunsului o funda cenusie. Da click pe ea si GATA! Ai dat o funda. Incearca cu raspunsul meu.
Buna seara! funda e un fel de "Multumesc pentru ajutor", ceva de genu, doar tu hotarasti cui ii revine fundita in functie de cate raspunsuri ai, si totodata desemnezi un castigator, raspunsului care crezi ca e cel mai aproape de adevar, necontand daca a raspuns primul, s-au ultimu...eei si mai e faza ca multi vor sa acumuleze fundite in speranta ca vor devenii exerti TPU o seara buna
Buna! funitele se acorda atunci cand un raspuns este cel mai bun din toate, in dreptul fiecarui utilizator care ti-a raspuns apare o fundita neagra la care sub ea scrie " Declara rapsunsul castigator". Se acorda o singura fundita la intrebare + voturi cui vrei.
Cand raspunzi la o intrebare, cel care a pus-o poate considera ca raspunsul tau e cel corect, si iti va da o fundita virtuala.am inteles ca daca ai foarte multe devii expert TPU sau asa crva. Sper ca am ajutat. fundita?