| RândunelPisică a întrebat:

Hi TPU! Vreau şi eu părerea voastră: eu joc mt2mondial ...am un ninja lamă. Sunt praf la crescut. Dar în duel sunt cel mai tare. Am iteme full bonusate etc... Mulţi ar zice că war-ul este cel mai bun... Dar... [Ga] a făcut în aşa fel încât toate caracterele să fie egale la putere. Uitaţi. Am lvl 64 şi am învins war corp şi mental de lvl 80 şi am fost omorât de de samanii binecuvântare şi chiar zmeu. Dar am şi omorât mulţi samani. Am omorât şi sură pe ambele magii. Şi am caractere de tot felul... War. Cu wqaru sunt bun în feluri cu dăia de lvl peste 2 mai mare că mine sau chiar mai mici. bine am fost şi omorât de caractere de lvl 30 când eu aceam sa eu aveam lvl 80 am fost şi saman. Rupeau toată mapa de la lvl 10% până la lvl 95 când eu aveam 68... Am fost şi sură. La lvl 80 rupeau de aia de 100. Când eu aveam 75. ideea este că toate caracterele sunt vine în felul lor... Dar... Cel mai mult îmi plac caracterele pentru că : sură-omoară uşor şi e bun în pv cât şi în pv...war- e bun în pv când are calul e Pff cel mai tare. Ninja- e un asasin bun de la lvl 70+ ..pee ro sau pe astea sunt de la 50+... şi saman.- este crezut cel mai slab. Dar nu este. Este. Adica aveam lvl 30 şi băteam de aia de 80. Ideea este că toate sunt bune Daca sri să le pui magiiile cum trebuie şi punct de atribut. Şi armele..bonusurile etc... Puteţi să mă contraziceri dar eu am dreptate. Daca are cineva altă opinie etc sunteţi liberi săle spuneti. Dau funda celui mai bun răspuns.

2 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Fiecare,,caracter'' e bun pe un anumit domeniu, sau chiar pe mai multe, daca stii sa-l cresti. E adevarat, samanii, la nivel mare, sunt foarte puternici, deoarece ei au,, cartile pentru upgrade la vraji'' sunt foarte ieftine si unele iteme, tot lfl, in comparatie cu cele ale altor rase. Ai dreptate. Nu am cu ce sa te contrazic.

| Atat_Danutz_1992 a răspuns:

Parerea mea este sa pui rezistenta la magie cat mai multa si pe coif rezistenta la foc+rezistenta la magie daca ai avea si set sabie ar fi perfect