Ura nu este decat o alta fateta a iubirii. Ca sentimente nu exista decat iubirea si frica. Restul sunt derivate. In momentul in care apare sentimentul de frica in iubire atunci apare ura.
O daaa atunci cand iubesti pe cineva care ti-a facut ceva sau nu va mai intelegeti si ai vrea sa nu mai simti nimic pentru el dar tu continui sa ti la el si te urasti pentru asta
Clar! imposibil sa nu fi avut parte de o dragoste neimpartasita cu totii am trecut prin asta si cu totii ne-am simtit mizerabil cand persoana cu tronc nici nu ne observa, sau din contra (vezi in generala/liceu), cunosteau situatia si profitau sau ne luau peste picior. e destul de trist sa urasti iubirea pentru cineva, dar dupa ce trece (caci toate trec)... poate fi chiar distractiv sa-ti aduci aminte ce copil prostut ai fost
Ajungi sa iti spui "urasc ca il/o iubesc" in momentul in care iubirea care o porti pentru cineva nu e impartasita sau iti aduce numai suferinta.atunci cand s-a terminat o poveste de dragoste in doi, insa tu inca mai tii la persoana respectiva... E un sentiment care te apasa pentru ca in fond e vorba de iubirea aceea neimpartasita care nu face decat sa iti distruga sufletul...
Si eu am trecut prin asa ceva... poate ca fiecare la randul lui trece, a trecut sau va trece prin asa ceva...
LisaJulie întreabă: