Exista caracteristici asemanatoare la persoane nascute in aceeasi perioada a anului si de altfel in aceeasi ani. fecioarele pot fi si foarte dulci. nu neaparat cum sunt descrise de unii :)
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8109
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2316
Bună.
Vezi ce spune compatibilitatea dintre zodii pe www.elystar.ro
Pa, pa.
Pa pa iti urez o zi buna pa pa
Nu am o parere tocmai buna deoarece sunt simple speculatii nimic dovedit stiintific.
Pai sunt bazate pe energie spirituala.Totul pleaca de la vibratie, vibratia este suntetele care le auzi in fiecare zi in tine si in afara ta.Si asta e energia, suntem inconjurati de ea, asa e si in iubire si realti sexuale.Suntem mamfire ne place sa avem mai multe iubite, sau in cazul fetelor iubiti.Asa suntem gentic, chiestia cu zodiile vine din feng-shui adica, studiaza energia care ne inconjuara.Si asta este dovedit stiintific, suntem inconjurati de energie si vibratie.
Zodiile sunt o prostie. nu stiu cum poti crede ca o persoana te cunoaste doar zicand 2 prostii peste altele 3. ce sa mai zic in materie de relatii.
Nu sunt prostii, tu esti genul de om care nu crede in nimic, chiar si in religie, hmm e experienta ta.Dar exista o conexiune energetica, pentru ca s-a dovedit ca viata e o vibratie si totul e conectat intr-un nivel mai adanc nu cum credem noi.
Trebuia sa scrii "mai ales in religie". daca ar fi sa "cred" in religie sau zodii as alege zodiile. macar alea au fost facute studii pe un nr de oameni si daca 9 din 10 li se facea rau lunea ziceau la zodia aia ca lunea o sa li se faca rau, pe cand religie e praf, putin spus, numai pe studii sau ceva asemanator nu se bazeaza. basme.
Nici eu nu cred in religie, dar cred in spiritualitate, este o diferenta
Sunt de acord cu tine, am nu am formulat bine, dar nu crezi nici macar in forat ta proprie, ar trebui sa fi mai pozitiv.
Nu am formulat bine, dar nu crezi nici macar in forta ta proprie, si gandesti mai negativ, scuze pentru greseile mele de gramtica dar sunt praf si nu pot sa mai corectez.
Dimpotriva. cred in forta mea proprie. atlfel nu treceam prin liceu, si munca in acelasi timp. daca nu as fi avut un caracter puternic aveam funia in jurul gatului de mult. "si nu pot sa mai corectez" eh, mai gresim. suntem oameni
Da corect, dar trebuie sa fi si pozitiv, esti prea realist, trebuie sa iti imgainezi viat ta si visul cum va fi in viitor, si fa ce poti pentru al transforma in realitate.Asta iti sugerez, si asa pot atrage fete prin felul cum esti tu ca persoana, dar e greu ai dreptate.
xLionel întreabă: