| larisa_8487 a întrebat:

Hmm, hai sa vedem care e sincer! v-ati drogat vreodata? oke, tutunul si cafeaua sunt si ele droguri dar ma refer la marijuana sau oricare alt drog pe care sa-l fumezi sau poate si altceva mai ...riscant coca, herobig grin? ce va determinat sa o faceti si ce parere aveti despre acesta experienta, ca sa nu zic obisnuinta!(nu vr sa cred asta)

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cand eram studenta, acum 20 si lasa de ani, la un chef, a adus cineva niste jointuri si am tras un fum... mi-a ajuns. Dar, sa nu mai spui la nimeni ca mi se duce dracului toata credibilitatea in fata copiilor! laughing

25 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@show: Perioada de care vorbesti s-a numit prohibitie...de la termenul "prohibit"=interzis.

nony
| nony a răspuns:

Nu supooooooooort drogurile.As vrea sa-i jupoi de vii pe aia care le-au inventat.sa le dau foc.
Cei mai slabi oameni din lume apeleaza la droguri...De ce crezi ca la Coca. ii zice ¨moartea alba¨, ca te vindeca de cancer?
FERITI-VA de DROGURI

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Am fumat cand am fost in Amsterdam. Nu am simtit nimic.

| JackieSue a răspuns:

Nu m-am drogat si nici n-o s-o fac.Nu stiu cu ce ajuta...chiar nu inteleg.Iti aduce numai nefericire...de fapt nu-ti aduce nimic. Te duce intr-o lume de unde nu mai stii cu sa iesi dupa aia.sad
Trist...

| sorin a răspuns:

Nu as face asa nici macar din pura curiozitate, nu ma las distrus de alte greutati si sa ma distruga un H sau un Cui.

| DMV a răspuns:

Foarte bine ady.
Cei care nu ati incercat nici macar un puf dintr-un cui de ce dati raspunsuri cand nu stiti exact despre ce e vorba?
Apreciez totusi raspunsurile sincere cum sunt ale lui leutzita sau ardnaxur1961.

| Rizer a răspuns:

Nu as incerca asta niciodata, nici nu am avut ocazia!

| kayan a răspuns:

Doar iarba si hasis... de ce? din curiozitate, teribilism si plictiseala.

| adinescu a răspuns:

Nu mai bagati marijuana la un loc cu drogurile de mare risc nu a murit nimeni d la ea.decat sa fumezi 3 pachete de tigari p zi mai bine fumezi un joint la o petrecere in fiecare sambata.cumparata de la plafar desigurbig grin

| sh0w a răspuns:

Iarba e cel mai consumat "drog" de p planeta si nu e degeaba chestia asta.pentru ca e cel mai ok, safe, t simti super bine stimuleaza creativitatea etc etc.nu poti sa mori de la ea spre deosebire de alcool, consumat in exces e nociv e adevarat. dar ce nu e nociv consumat in exces? vezi alcoolul:ciroza etc etc.aici singura chestie e ca incepi sa t comporti ciudat.si poate avea efecte nocive asupra memoriei(in exces)...acum cu dependenta. e la fel ca si cu alcoolul.bei prea mult devii alcoolic. fumezi prea mult devii junkie...alta chestie.totul e natural. e o planta care contine o subst numita THC(tetrahidroxocanabinnol) care face treaba.la alcool.tot e sintetic in mare majoritate.nu sti ce bei de fapthappy.se foloseste in tratamentul catorva boli Glaucom, insomnie etc.alcoolul ce trateaza? de fapt d ce e ilegal? va spun eu.alcoolul se vinde bine.si sunt miliarde de dolari investiti in asta.va dati seama daca legalizeaza iarba ce se intampla. e mult mai simplu asa.sa interzica ca e drog.de fapt sunt mult mai multe interese.
apropo.stiti ca in america a fost perioada de inhibitie cand alcoolul a fost interzis? marijuana era legala. apoi s-a schimbat.ca sa vezi... ok cred ca as putea sa scriu zeci de pagini dar ma opresc... daca nu ma credeti incercati.si vedeti cum e, much better decat alcoolul... dar nu in exces.

| sh0w a răspuns:

@ardnaxur1961... da...laughingcica inhibitielaughing. m-am lasat dus de val...mersi

| giuliahouse a răspuns:

Da am fumat iarba(marijuana)... dc mi-a placut? sa fiu sincera dabig grin

| viking a răspuns:

Pai eu am incercat mai multe...Khetamina trasa pe nas, romparkin, hasis, marijuana, plante etnobotanice.Cum a fost? pai e misto logic daca vorbesti de efecte si rau daca vorbesti despre altele, acum consum doar iarba. Ce m-a determinat? pai viata de zi cu zi, dorinta de bine ***, nu stiu ce intrebare ce te-a determinat...nu cred ca exista, m-a parasit prietena ma apuc sa ma droghez.Nu recomand nimanui sa foloseasca alt drog in afara de iarba, iarba deschide mintea, elibereaza spiritul.Necunoscatorii pur si simplu sa taca.

| nimenialtu_4198 a răspuns:

In primul rand nu mai puneti iarba in aceiasi oala cu hero, coca etc.Si...voi astia care o ardeti la modu "feriti`va de marijuana" puteti sa va dati foc linistiti straight face. La intrebarea dc gasesti raspunsu singura atunci cand vei vrea un moment de relaxare si vei descoperii planta asta care era folosita si ca medicament cu ceva timp in urmawinking...pentru cunoscatori numai bine! respect viking!

| ChristineW a răspuns:

Eu am 13 ani. Am fumat, si fumez, iarba. Eram cu un baiat de care imi placea foarte mult, si avea drogurii, m-a intrebat daca vreau si chiar muream de curiozitate asa ca am incercat. Mi-a placut mult si am continuat, nu imi pare rau. IAR IARBA CURATA PLAMANII SI OPRESTE CANCERUL!

| rockaholic a răspuns:

Anonim [ultimul raspuns]
coca nu vindeca cancerul...coca de scapa de cancer fiindca te omoara. asta cred ca vroia sa zica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu inca ma lup cu consumul de heroina si cocaina...nu merita sa te droghezi doar din lipsa de ocupatie sau ca ai probleme sau ca sa fii si tu ca ceilalti pt.ca dupa aia cu greu mai iesi din lumea asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am fumat canepa indiana si marijuana[ dar decat o data.laughing Ma rog. st si eu mica. am 12 ani... din cauza anturajului...Sincer mi-a placut dar nu mai trag vreodata.big grin Ma rog... radeam ca proastalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratilor drogurile sunt bune atat timp cat stii cat si cum sa le folosesti Am tras tot ce se poate fuma si nu sunt dependent aveam stari de euforie si ma simteam foarte bine dar treaba e ca nu sunt dependent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, de toate de curiozitate...acum continui si voi continua si de ce crezi...IMI PLACE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma drogez aproape pe fiecare seara si nu sunt dependent cel mai tare drog e sexulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca am fumat si fumez si acum ocazional marijuana apropo nony nu stiu unde ai citit tu ca coca vindeca cancerul dar daca gasesti sursa prezintami'o si mie, cred ca este mult mai periculos tutunul decat iarba sau marijuana de ce? simplu arata-mi mie unu care a murit de la marijuana si eu imi tau manurile jos cat despre numarul de decese produse de tutun sa nu vorbim, studiati istoria reala nu rahaturile prezentate la tv! iarba sau marijuana nu fumezi zilnic happy

| fantoma_1793 a răspuns:

Unele raspunsuri sunt aberante sa mor. cei care leau postat nici nu stiu cum arata vreun drog nu au vazut nu au consumat si nu au mirost niciodata dar spun raspicat feritiva de ele ca va omoara. e aberatie. iarba nu face rau.io am fumat cantitati industriale de iarba, hasis, am indesta tusin si diazepan in sticle cu votca(ii un cocktail mai riscant)si nu am murit.si daca va drogati nu exagerati; oricum iarba e ok...pace voua

| cezar19 a răspuns:

De aproape un an sunt in berlin si treba e ca de cateva luni am intrat in trun anturaj din care nu prea mai pot iesi ´prima oara am inceput cu speed din tro prostie apoi am trecut la marijuana nu stiu ce se intampla dar de ceva vreme am inceput sa consum in fiecare seara dupa ce ajung acasa de la munca, e dependenta sau obisnuinta nici eu nu stiu problema e ca nu ma pentru opri,,,. poate se gaseste cineva care sa imi dea sfaturi cum as putea iesi din cercul asta. cezar19