Pai se spune ca, daca nu folosesti acelasi vocabular esti demodat. Gasisesm chiar si un articol intr-un ziar explicand intelesul tututor cuvintelor acestora... Speram ca tara noastra va alege `drumul` cel bun dar din pacate m-am inselat! Asta e... vorba lu` M. B `Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul`!
Eu am vazut in regulament ca nu ai voie sa scrii asa, dar regulile sunt facute sa fie incalcate.Sau oare imi trebuie mie ochelarii de vedere?
Cum? Nu stii? E limba messengeriana. Evident, fericit combinata cu limba romana facuta cu femeia de serviciu de la scoala. Si, normal, cu emoticoane din belsug.
Asa ca, taticu', n-ai ce cauta pe aici daca nu intelegi nici macar atata lucru!
Aiki trebuie' sa fi cool ca sa stii sa rasp la intrebarile adanci*
De pe messenger a aparut limbajul acesta extravagant, iar ce-i cu fite i-l folosesc si aici pe site.
Deci pot fi intr-un anume fel "fericit ca NU traiesc in Romania" cred ca m-ar da peste cap limbajul asta, ar trebui sa reincep scoala... din clasa I direct...
Un copil si a dat cu parerea referitor la ce ai zis tu dar in alta cica doar cocalarii scriu cu "tz" sau cu alte chestii...nu e adevarat .ci doar ca asta e un vocabular virtual in care nu se poate folosi alfabetul normal in toate discutiile daca ai pobservat in multe articole de pe net exista si confuzii in unel cuvinte si trebuie sa le ghicesti de aceea se foloseste "tz"pentru a inlocui alta litera din alfabet... dar atentie daca si pe "notitze" la scoala folositi asa ceva cam o sa planga carnetul de notedar hai sa fim seriosi e ceva ciudat in asta? dar sa punem problema emo acolo sa vezi amuzament in care copii lipsiti de personalitate si nu s in atentia celor din jur vor sa iasa cu asa zisa rasa emo acolo da am ce rade acolo cocalari nu gluma