| Ciprian Ionut a întrebat:

Hmm... ma uitam pe forum, in cautarea celor care au nevoie de ajutor, si nu m-am putut abtine de a nu rade cu gura pana la urechi si cu mainile tinandu-ma de burta de ceea ce citesc pe aici. Sunt unii utilizatori un pic mai presus de "paranormalitate"... nu stiu daca am gasit cuvantul potrivit
dar nici nu cred ca ar fi unul pentru a explica tampeniile pe care le scriu sau modul de a scrie. Am vazut "tie" si "si" sau "si" cu nemiluita. Vi se pare normal sa se scrie asa? Ce demonstreaza sau ce credeti ca ar insemna felul asta de comunicare pentru cei care folosesc astfel de neo-limbaj? Incerc sa aflu cateva raspunsuri pentru ca nu imi dau seama de unde a aparut vocabularul asta (scris, cel putin). Multumesc

Răspuns Câştigător
| andytza a răspuns:

Pai se spune ca, daca nu folosesti acelasi vocabular esti demodat.happy Gasisesm chiar si un articol intr-un ziar explicand intelesul tututor cuvintelor acestora... Speram ca tara noastra va alege `drumul` cel bun dar din pacate m-am inselat! Asta e... vorba lu` M. B `Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul`!

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu am vazut in regulament ca nu ai voie sa scrii asa, dar thinking regulile sunt facute sa fie incalcate.Sau oare imi trebuie mie ochelarii de vedere? cool

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cum? Nu stii? E limba messengeriana. Evident, fericit combinata cu limba romana facuta cu femeia de serviciu de la scoala. Si, normal, cu emoticoane din belsug.
Asa ca, taticu', n-ai ce cauta pe aici daca nu intelegi nici macar atata lucru!
Aiki trebuie' sa fi cool laughing ca sa stii sa rasp la intrebarile adanci*

| Vizitiul a răspuns:

De pe messenger a aparut limbajul acesta extravagant, iar ce-i cu fite i-l folosesc si aici pe site.

| Ciprian Ionut explică:

Deci pot fi intr-un anume fel "fericit ca NU traiesc in Romania" laughing cred ca m-ar da peste cap limbajul asta, ar trebui sa reincep scoala... din clasa I direct...

| stygmate a răspuns:

Un copil si a dat cu parerea referitor la ce ai zis tu dar in alta cica doar cocalarii scriu cu "tz" sau cu alte chestii...nu e adevarat .ci doar ca asta e un vocabular virtual in care nu se poate folosi alfabetul normal in toate discutiile daca ai pobservat in multe articole de pe net exista si confuzii in unel cuvinte si trebuie sa le ghicesti de aceea se foloseste "tz"pentru a inlocui alta litera din alfabet... dar atentie daca si pe "notitze" la scoala folositi asa ceva cam o sa planga carnetul de notelaughingdar hai sa fim seriosi e ceva ciudat in asta? dar sa punem problema emo laughing acolo sa vezi amuzament in care copii lipsiti de personalitate si nu s in atentia celor din jur vor sa iasa cu asa zisa rasa emolaughing acolo da am ce rade acolo cocalari nu glumawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se preda acum cred in scoli pentru ca eu scriu cum era in trecut si primesc atentionari cu nemiluita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astai vocabularul in ziua de astazi, era calculatoareolr si a limbajului mesenger, cred ca de la scoala, mai ales ca multi dintre elevi dau pe acolo doar ca sa spuna ca fac si ei ceva.