Acum toata lumea pleaca? Alllinna, Lora? @ ٩(●̮̮̃•̃)۶ care ii problema ta? Deci eu nu va pot intelege, ce aveti cu biata fata? Ati terorizat-o pana a renuntat ( nu ma refer neaparat la tine @ ٩(●̮̮̃•̃)۶ )! Urat! Nu zic ca nu a gresit sau ceva ( nu ma bag pentru ca nu stiu mai multe detalii despre cat de mult a gresit ea ), dar a gresit, trebuie sa intelegem si sa iertam, nu sa sarim la gatul ei!
@cryout, nu cred ca asta e scopul Silviei. In primul rand ca ii pe 5, ca ii pe 4 tot acolo e si in al doi-lea rand nu ai ajutat pe nimeni cu nimic cu raspunsul tau!
Mie una imi pare rau de ce s-a intamplat si ar fi fost frumos sa se rezolve fara plecarea Alllinnei!
I s-a şters contul allinnei. Ea era pe locul 2 şi probabil de aceea numărătoarea nu e bună. dar bănuiesc ca o să se rezolve curând şi cu numărătoarea.Si'a şters contul din cauza unor dispute.
O sa se aranjeze si clasamentul.Maine cel tarziu va fi cum trebuie(asa s-a intamplat si cand si-a sters contul Legiuitoarea). Si-a sters contul deoarece era foarte nemultumita de site si de un utilizator cu care nu se intelegea prea bine. Din pacate, nu cred ca se mai intoarce.
Aşa s-a întâmplat şi când şi-au şters contul Lora şi Oliana, a durat o zi până s-a reactualizat ierarhia.
Bună.
Când cineva pleacă automat este un alt clasament, logic ca cel din spate să vină în față.
A plecat...
Pa, pa.
Ar fi bine ca ٩(●̮̮̃•̃)۶ sa devina expert TPU nu sa isi stearga contul km a zis anonim
daca aveti kva ca ea ziceti si nu ca anonim
sa vedem cine se ascunde in spatele raspunsului
cared ca problema asta ca numaratoarea se va rez in curand
@anonim, atat de bine se intelege ce ai scris, incat a trebuit sa-ti citesc raspunsul de 4 ori. Poate sunt mai grea eu de cap Si ai o exprimare minunata: "stupidul tau"!
Patriccia, prefer sa spun ca intelegi mai greu, nu ca esti grea de cap. Iar prin"exprimarea mea minunata"nu am jignit pe nimeni! Ma refeream la votul de stupid pe care mi l-a dat! Inainte sa vorbesti, fii mai atenta la ce se intampla in jur si poate data viitoare nu te mai amesteci.Si apropo, daca tot ai intervenit/poti sa-mi traduci si mie ce a zis rixu` e fan UCV []?
@ anonim iti traduc eu cu placere ce a scris rixu, insa nu meriti.Cristiana(ca asa o cheama pe rixu) nu e nici pe departe aceeasi persoana cu Paul (٩(●̮̮̃•̃)۶). Macar Cristiana nu se ascunde in spatele unui anonimat. Daca ai tupeu, spune-ne cine esti.
Ce aveti frate?
una e rixu
eu nu st٩(●̮̮̃•̃)۶
dupa parerea mea ar trebui sa devina expert TPU
ce te mananca pe tine de scrisu meu(pentru anonim)
du-te la tine la papusile tale si lasa-ne
anonim vezi sa nu pleznesti de...
@♀ ►♥lory1995♥◄, ai perfecta dreptate!
@anonim, ce acum stai si urmaresti cine iti da " stupid " sau nu? Hai frate, mai lasa-ne, ca votul acela conteaza cel mai putin!