| iOnUtsidyAnA a întrebat:

Hmm.nu stiu cum sa imi incep intrebarea. deci is cu un baiat de 1 an si o luna si il iubesc mult dar parintii lui sunt ft severi din cauza ca nu si-a luat bacu su nu-l tare lasa sa se intalneasca cu mine si il lasa ft rar si foarte putin pe afara, dar tot ne vedem.sincer il iubesc dar parca mi-e si mila de el si de trecutul lui fiindca parintii actuali sunt vitregi el e orfan si are inca 2 frati mult mai mari ca el diferenta dintre cei 2 si el este de 20 de ani si ei is plecati in Portugalia cu familia intemeiata. si nu stiu ce sa fac am momente in care imi vine sa ma despart de el pentru mama lui (adoptiva)pentru ca nu ma accepta fiind maghiara si el osan.va dati seama.si na. incearca mereu sa ne desparta ce sa fac? sa stau cu el in situatia asta? mereu cand ma gandesc ca ar fi mai bine sal las decat sa se tot certe cu ai lui parca mi se face mila de el.nici nu stiu daca veti putea intelege. ce am vrut sa spun dar ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Adita_8424 a răspuns:

Daca il iubesti, si daca si el te iubeste, nu va despartiti ca nu sunt altii de acord, plus ca religia, nationalitatea, etnia nu sunt chiar asa de importante intr-o relatie. N-ar fi singuru; care a picat BAC'u, daca si tu il parasesti, el in cine sa-si mai gaseasca alinarea?

0 răspunsuri: