Parerea mea este ca prin asta Dumnezeu vede cine chiar crede in el si cine nu.De unde stiu oamenii ce se va intampla? crezi mai mult in oameni decat in Dumnezeu.niciodata,dar NICIODATA Dumezeu nu va anunta cand va fi sfarsitul lumii.asa ceva nu se anunta din timp, ci va fi in momentul in care Dumnezeu va vrea asta.cate nu s-au spus pana acum si despre anul 2000 si etc. daca Dumnezeu ne vrea inca in viata, nimic din ce spunem noi sau ce facem nu ii va incalca voia lui.Acea care au facut filmul iti spun eu, numai castiga bani pe seama celor creduli, care se uita la asa ceva si care le baga in cap prostii si celorlalti.isi fac publicitate si asa ies si ei in evidenta prin ceva. ei nu isi afc probleme, ei chiar rad de noi gandindu-se cata lume se uita la filmul ala.Asta e o prostie si tine minte umnezeu nu anunta, cand va fi va fi, nu ne va intreba daca suntem de acord sau sa ne anunte inainte:p
Eu am zis ca nu mor in 2012.Si eu cand zic e litera de legeSunt mult prea tanara si nelinistita sa mor asa subit
Pai, stii cum e, noi (romanii) suntem cu 50 de ani (cel putin!) in urma. Deci. poate va veni in anul' 2981 si la noi.
Cred ca am raspuns la mai mult de 20 de intrebari de acest gen.
Din punct de vedere religios, e imposibil. Pentru ca inainte, sunt anumite semne care prevestesc sfarsitul lumii. Si chiar si asa, nu putem sti data cand va fi, pentru ca doar Dumnezeu, nu si Iisus, stie.
comansorin întreabă:
LisaJulie întreabă: