| BUBULINA a întrebat:

Hmm, zilele trecute utilizatorul BlinduBen era suspendat?
Sau am tampit eu?
Acum m-am uitat si nu mai e suspendat
A fost sau nu BlinduBen suspendat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pe 6 august a fost suspendat Ben si tot pe data de 6 august s-a inregistrat si MucealuiFlaimoc al nostru...sa vedem!

14 răspunsuri:
| YepIsSuspended a răspuns:

Poate te-ai tampit...straight faceeu nu l-am vazut suspendat... vrei sa iti dau bani sa te duci la oftamolog?laughing nu te supy, ok?

daniela
| daniela a răspuns:

Dar care e problema daca a fost sau nu suspendat?

| BUBULINA explică:

@daniela nu e nicio problema, dar m-am uitat azi la utilizatori suspendati si am vazut ca nu mai e suspendat, si vroiam sa stiu daca am luat'o eu razna sau nu

nony
| nony a răspuns:

Bubu, pai poate a avut pile la adminiwinking.si l-au scos din rezerva mai repede.
BRO.ai vazut cine e cu pile pe aici? laughing

| FearNoEvil a răspuns:

Inseamna ca am luat-o razna amandoi. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunteti un pic atenti, veti observa ca i-a fost sters contul si nu e vorba de nicio interventie misterioasa sau de vreun tratament preferential in cazul lui... mie mi-a disparut inclusiv schimbul de mesaje private cu el! Nu mai luati foc la prima remarca... observati si apoi concluzionati!
Din cate stiu, a solicitat acest lucru...anularea contului!

| Silvia a răspuns:

Eu stiam ca BlindulBen era suspendatthinking
Mie mi s`a parut ciudata o chestie... dupa ce a fost suspendat, a continuat sa dea raspunsuri[putine, ce`i drept, dar dadea...]... iar dupa ce nu a mai dat el raspunsuri s`a logat pe site MucealuiFilaimoc...user care seamana ft mult in raspusuri cu BlindulBenthinking
i-am spus asta si lui, dar a zis ca nu e asa...eu totusi inca mai am o nelamurirelaughing
Voi ce credeti?thinking
big grin

| Bishop a răspuns:

A fost, eu am vazut ieri.

| BUBULINA explică:

MucealuiFlaimoc mi-a dat msg ca e var cu Ben laughing)

cami
| cami a răspuns:

@Bubu, rolling on the floor si mie imi spune ca e Binda, posibil sotia.

| Dior a răspuns:

Mda...verifica si o sa-ti dai seama intr-un mod.

| BUBULINA explică:

BlinduBen sau MucealuiFlaimoc vezi ca iar incepi cu jignirile
eu te-am raportat de mai multe ori Ralucai!
probabil din cauza mea contul (BlinduBen) a fost suspendat, si nu ma opresc aici! O zi buna!

| BUBULINA explică:

Pai daca nu intorc fata, ce sa fac barfesc pe la spate
ai vazut ca nu ti-am mai raspuns la msg in speranta ca voi scapa de tine... inceteaza

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ce aveti fratilor de impartit de va certati? Candidati cumva la presedintie si eu nu stiu? Nu credeti ca fiecare din noi suntem pe site sa punem sau sa raspundem la intrebari si nu sa ne certam intre noi? Asta este educatia pe care o dam copiilor de pe site?

Întrebări similare