Poate te-ai tampit...eu nu l-am vazut suspendat... vrei sa iti dau bani sa te duci la oftamolog? nu te supy, ok?
@daniela nu e nicio problema, dar m-am uitat azi la utilizatori suspendati si am vazut ca nu mai e suspendat, si vroiam sa stiu daca am luat'o eu razna sau nu
Bubu, pai poate a avut pile la admini.si l-au scos din rezerva mai repede.
BRO.ai vazut cine e cu pile pe aici?
Daca sunteti un pic atenti, veti observa ca i-a fost sters contul si nu e vorba de nicio interventie misterioasa sau de vreun tratament preferential in cazul lui... mie mi-a disparut inclusiv schimbul de mesaje private cu el! Nu mai luati foc la prima remarca... observati si apoi concluzionati!
Din cate stiu, a solicitat acest lucru...anularea contului!
Eu stiam ca BlindulBen era suspendat
Mie mi s`a parut ciudata o chestie... dupa ce a fost suspendat, a continuat sa dea raspunsuri[putine, ce`i drept, dar dadea...]... iar dupa ce nu a mai dat el raspunsuri s`a logat pe site MucealuiFilaimoc...user care seamana ft mult in raspusuri cu BlindulBen
i-am spus asta si lui, dar a zis ca nu e asa...eu totusi inca mai am o nelamurire
Voi ce credeti?
BlinduBen sau MucealuiFlaimoc vezi ca iar incepi cu jignirile
eu te-am raportat de mai multe ori Ralucai!
probabil din cauza mea contul (BlinduBen) a fost suspendat, si nu ma opresc aici! O zi buna!
Pai daca nu intorc fata, ce sa fac barfesc pe la spate
ai vazut ca nu ti-am mai raspuns la msg in speranta ca voi scapa de tine... inceteaza
Ce aveti fratilor de impartit de va certati? Candidati cumva la presedintie si eu nu stiu? Nu credeti ca fiecare din noi suntem pe site sa punem sau sa raspundem la intrebari si nu sa ne certam intre noi? Asta este educatia pe care o dam copiilor de pe site?
anonim_4396 întreabă: