¡Buenos tardes!
În legătură cu tatăl tău, poate ca dacă îl prinzi într-un moment in care este ok îi poti spune cum te fac cuvintele lui să te simți.(Nu face asta dacă nu crezi ca va reacționa bine)
Nu te supăra, dar tatăl tău pare că și-a pierdut scopul vieții, și ar trebui ajutat ca să și-l redescopere.
Notele nu înseamnă totul, da sunt importante pentru a intra la liceul dorit, dar dacă ai încredere în tine eu cred că poți să ajungi acolo unde îți dorești(nu ma refer neapărat la liceu ci și ca loc în societate)
Și eu sunt in clasa VIII și am luat 4 la mate in simulare, îmi fac griji că dacă nu o sa intru la Liceul de Arte.
Colega ta are acele note si datorită faptului că ea nu are aceiași situație de acasă. Și apropo TU nu ești EA, tu ești mai bună ca ea, doar că la alte lucruri, nu te compara NICIODATĂ cu altcineva si nu îi lasa pe alți sa o facă!
Sper să reușești să te înscrii la acel curs de unghii, și să încerci să fi cea mai bună în asta!
Să ți minte, In fiecare zi să fi cea mai bună variantă a ta, și sigur vei ajunge acolo unde îți dorești!
Cred că și eu am scris cam mult, și de asemenea îți mulțumesc dacă ai citit tot!
Andreibrb1 întreabă: