anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hoții merită iertați?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, că vor fura din nou.

| ionur a răspuns:

Depinde despre ce hoț este și ce fura.

| Drimmero a răspuns:

Depinde ce fura, daca o femeie fura scutece pentru copil eu zic ca nu face cine stie ce infraciune, sau daca un amarat fura o paine sa manance, legea e prea disproportionala, amaratii fac puscarie pentru chestii minore si hotii adevarati fura milioane de euro si nu fac o zi de puscarie, ma refer la politicieni, aia sunt marea problema a unei societati, oameni care se imbogatesc pe spinarea populatiei ducand o viata de lux nemucind o zi in viata lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

O asociație a furat bani de la copii.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Si d-asta n-am eu incredere in asociatiile astea care fac acte caritabile prezetand cazuri cu copii bolnavi, asociatii despre salvarea animalelor sau orice alta asociatie in care trebuie sa donezi bani, banii ii baga in buzunar si prezinta cazuri fictive, sunt asociatii fantoma, merita parnaie pana se calmeaza de tot, n-am donat 1 leu la hotii astia, i-am repezit de fiecare data.

| relian a răspuns:

Logic nu ar trebui, mai ales odata ce is constienti ca este ilegal sa furi bunurile altora.
In practica insa mai toti fura cate ceva laughing sasu sa zic altfel is mai insusesc cate ceva ce nu-i al lor.
Asta e, orice animal mai si fura, nu te gindi ca numai omul face asta, deci am putea spune ca este o chestie a lumii vii, pana si plantele fura unele de la altele laughing