Nu vorbi cu el. Blocheaza-i fiecare cont nou, saluta-l daca te saluta, si atat. Daca te abordeaza, spune-i ca te grabesti, apoi ca ai pe cineva.
Nu poti scapa de el pentru ca nu incerci sa scapi de el.
Ca te jigneste sau nu, chiar nu conteaza, din moment ce ai spus ca nu vrei baiatul. Evita discutiile cu el, in cazul acesta, si nu va mai avea ocazia sa faca glume proaste si sa te jigneasca.
I-am blocat fiecare cont. Își face altul și tot așa. Ce nu înțeleg pe de altă parte cand era în toane bune îmi spunea ca mă place și ca vrea să mă facă fericită. Dacă jignind el face fericit pe cineva, atunci … din două una. Ori joacă teatru, ori are probleme la cap. Un comportament normal nu se manifestă așa.
Și partea cu insistatul, la fel. Îmi dă de înțeles ca ar putea urmări ceva anume.
Oricum ar fi, nu iti face bine interactiunea cu un asemenea specimen.
Fereste-te de el, nu incerca sa il intelegi, pentru ca nu este problema ta.
Ia-l tare. Zi-i in fata ca nu vrei sa mai ai de a face cu el si sa te lase in pace. Spune-i ca nu iti place de el si sa-si vada de drum.
Daca vezi ca tot nu te intelege, ameninta-l ca-l reclami la politie. Daca nici asa nu merge, reclama-l la politie pe bune.
I-am zis și asta ca să mă lase în pace ca am pe altcineva, chipurile, însă nici așa nu a funcționat. Pe moment doar. A zis ca nu o sa mai mai deranjeze și după câteva zile îmi dă mesaj cu " ce face viitoarea mea soție " și ca să îl iau acasă la mine să îl fac băiat de casă și tătic. Îmi zice mereu ca " să fiu cuminte ". Țin să cred ca ori își bate joc de mine ori are cu adevărat probleme la mansardă.
E psihopat omul, singura șansă e sa ii dai cu electroșocul la boașe când îl mai vezi sau sa ceri ordin de protecție, sa ii faci o plângere.
A dezvoltat o obsesie pentru tine de tip stalker.
Mi-am propus cand voi mai trece pe langa el sa ii arat ceva " frumos ".
Si eu mi-am dat seama ca a dezvoltat o obsesie. Aș putea merge la poliție cu jignirile din mesaje? Sau nu e suficient?
Este,dar daca sunt și amenințări, altfel nu o să te bage in seamă.
Ăstuia merită puțin îndreptată cocoașa iar dacă tot continuă, de fiecare dată același lucru trebuie făcut cu el să se învețe minte, că așa are impresia că îți e teamă de el și de asta se satisface pe seama ta, de unde și până unde își permite el să-ți spună ție ce trebuie să-ți faci la corp sau cum trebuie să arați, important este să te simți tu bine, nu să îți faci nu știu ce modificări pentru că așa vrea un oarecare terchea berchea care trăiește fără niciun rost și face umbră degeaba.
Când m-am enervat i-am zis și eu ca s-a găsit un neica-nimeni ca el să mă judece pe mine. M-a mințit ca a dat de permis și când l-am întrebat ce a făcut a zis ca a picat sala de doua ori și a renunțat. Să fie sănătos, eu nu sunt taxi. Dar trebuie să consume cineva și berea seara, nu? Îi place ceva mai mult și de aceea nu a putut promova un examen destul de ușor.
Lucrează la o vulcanizare și îmi spunea mereu ca orice băiat ar veni la mine îi va pune el pe drum ceva să facă pană si prostii de genul.
Țin să cred ca are probleme grave la mansardă.
E pierdere de timp cu el, până într-o zi când s-o găsi cu cine nu trebuie și îi pune puțin pielea pe băț, e doar o chestiune de timp.
M-aș bucura să fie așa!
Păi o să fie, dacă tot o caută, o va găsi într-un final.